Salariul galactic Gigi Becali man Parma Superliga

Salariul GALATIC pe care il va avea Man la Parma! Cati bani trebuie sa ii dea lui Gigi Becali! "Trebuie sa-mi plateasca imprumutul pentru apartament!"

Dennis Man a devenit cel mai scump transfer din istoria Ligii 1. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 27 Ianuarie 2021, 23:25
Data actualizarii: Miercuri 27 Ianuarie 2021, 23:32

Becali a spus ca a renuntat la doua milioane din suma de transfer pe care o impusese, hotarand sa-l vanda pentru 13 milioane de euro. La Parma, Dennis Man va avea un salariu incredibil si va castiga peste 1 milion de euro pe sezon. Printre altele, Becali a dezvaluit ca Man trebuie sa ii dea 80 de mii de euro,imprumutul pe care i l-a oferit, ca sa isi cumpere apartament. 

"Man va avea un salariu de aproape 1 milion, 1,1 milioane pe an. A semnat pe 4 ani si jumatate. La ora asta ofertele sunt oficiale, contractele sunt semnate, cu tot ce am stabilit astazi cu patronul lor. Singurul care trebuie sa mai semneze e Man. Dar cand pleci de la 20.000 la aproape 100.000 pe luna, trebuie sa fii nebun sa nu semnezi, nu? Trebuie sa-mi plateasca 80.000, imprumutul pentru apartament, atat. Maine il anunta oficial, dupa ce face vizita medicala, o sa il anunte", a declarat Becali pentru DigiSport. 

Modifică setările cookies