Parma man mihaila Serie AA Serie B Italia

Parma are un nou director sportiv! Echipa lui Man si Mihaila e pusa pe treaba si a inceput deja pregatirile pentru Serie B

Formatia la care evolueaza cei doi romani vrea sa revina cat mai repede in primul esalon din Italia.

Alecu Mihai
Data publicarii: Luni 24 Mai 2021, 17:00
Data actualizarii: Luni 24 Mai 2021, 17:03

Transformata in acest sezon in "Parma romena", dupa modelul lui "Brescia romena", dupa transferurile lui Valentin Mihaila si Dennis Man din acest sezon, echipa a retrogradat in liga secunda, terminand in Serie A pe locul 20, cu doar 20 de puncte, ar vrea sa revina cat mai rapid in prima liga iar pentru asta lucrurile au inceput sa se miste la club.

Mauro Pederzoli a fost numit ca fiind noul director sportiv, conform jurnalistului italian Nicolo Schira, fiind primul semn ca se vrea o schimbare si o noua strategie pe care sa se construiasca o echipa puternica care sa nu aiba emotii in Serie B. Pederzoli a mai activat ca director sportiv la Novara, Cerro Portero sau FC Miami.

  • Parma are un nou director sportiv! Echipa lui Man si Mihaila e pusa pe treaba si a inceput deja pregatirile pentru Serie B

De curand, la finala Cupei Romaniei dintre CSU Craiova si Astra, Valentin Mihaila a raspuns prezent si a vorbit cu presa, anuntand ca vrea sa continue la Parma si din sezonul urmator si sa puna umarul la revenirea echipei in elita fotbalului italian.

Modifică setările cookies