Dinu Todoran, răspuns neașteptat despre situația lui Vlad. Care este situația portarului după meciul cu Kargandy 

FCSB a ratat calificarea în turul trei preliminar Conference League, după umilința cu Karagandy

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 31 Iulie 2021, 11:11
Data actualizarii: Sambata 31 Iulie 2021, 11:27

Dinu Todoran a susținut o conferință de presă înaintea meciului din campionat cu UTA Arad, în care a vorbit atât despre partidă, cât și despre dubla cu Karagandy. 

Antrenorul de la FCSB a atins un subiect sensibil, situația lui Andrei Vlad, cel despre care Gigi Becali a declarat că ar fi principalul vinovat pentru rezultatul slab de la Erevan. Patronul echipei a mers mai departe și a spus că a făcut o greșeală și că și-ar dori să-l dea din nou, la Universitatea Craiova. 

  • Dinu Todoran, răspuns neașteptat despre situația lui Vlad. Care este situația portarului după meciul cu Kargandy

"Vedem la meciul următor dacă va mai apăra sau nu va mai apăra. Am avut o discuție, o să mai vorbim. Nu am discutat dacă și-ar dori să plece sau nu.", a declarat Dinu Todoran la conferința de presă. 

Andrei Vlad, la Craiova?
 

Gigi Becali vrea să renunțe la portarul Andrei Vlad, după eliminarea în Conference League.

Patronul FCSB dă vina pentru eliminarea prematură din Conference League pe faptul că în trecut i l-a furat lui Rotaru pe Andrei Vlad, portarul care a greșit decisiv în returul cu Karagandy.

Eu l-am sunat pe Rotaru și i-am zis că mi se întâmplă că am furat. Vreau să dau lucrul furat înapoi. L-am furat și Dumnezeu mi-a dat semn. L-am furat pe portar. Ambele goluri de la el, primul a dat pasă, iar în al doilea a ieșit cu mingea. 

Trebuie să dau lucrul furat. Am zis să îmi dea banii, 450 000 pe el, măcar știu că conștiința mea e curată. Dacă îl refuză, eu știu că sunt curat.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!