Superliga

Gigi Becali face curățenie generală la echipă! Patronul FCSB anunță că s-a înțeles cu oltenii în privința lui Vlad

Gigi Becali, scos din sărite de Andrei Vlad!

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 31 Iulie 2021, 19:27
Data actualizarii: Sambata 31 Iulie 2021, 19:47

Eliminarea prematură din Conference League și gafele repetate făcute de de Andrei Vlad l-au determina pe Gigi Becali să-și reconsidere poziția față de portarul lui FCSB.

Becali a anunțat că a luat legătura Mihai Rotaru, pentru că vrea să-i dea înapoi „lucrul furat”. 

„L-am sunat pe Rotaru și i-am zis că mi se întâmplă că am furat. Vreau să dau lucrul furat înapoi. L-am furat și Dumnezeu mi-a dat semn. L-am furat pe portar. Ambele goluri de la el, primul a dat pasă, iar în al doile a ieșit cu mingea. 

Trebuie să dau lucrul furat. Am zis să îmi dea banii, 450 000 pe el, măcar știu că conștiința mea e curată. Dacă îl refuză, eu știu că sunt curat”, a spus Gigi Becali, la Digi Sport, după returul cu Karagandy.

Andrei Vlad a semnat cu FCSB, în 2017, după ce s-a despărțit de Craiova cu scandal. Portarul a rupt înțelegerea cu oltenii, asumându-și o suspendare de 16, până la 24 de etape. În cele din urmă, cele două cluburi s-au înțeles, iar Vlad a rămas la FCSB, după ce Becali i-a achitat 450 de mii de euro lui Rotaru.

Potrivit surselor sport.ro, cele două cluburi s-au înțeles în privința transferului, lucru confirmat inclusiv de Gigi Becali, însă sunt șanse mici ca mutarea să se facă, deoarece portarul nu este atras deloc de o astfel de înțelegere.

„L-am dat pe Vlad la Craiova. Cu cât l-am luat, cu atât l-am dat. Le-am spus să se uite în acte. Ajunge, gata!”, a declarat Gigi Becali, potrivit as.ro.

Dacă va merge la Universitatea Craiova, Andrei Vlad ar trebui renunțe la o parte din salariu  pe care îl primește la FCSB (15 mii de euro pe lună). Mai mult, portarul ar pierde și postul de titular. Acesta ar trebui să lupte pentru un loc în primul „11” cu Mirko Pigliacelli și cu Lazar, portarul titularizat de Reghecampf la meciul cu Laci, 0-0, din Conference League.

Vlad nu este singurul fotbalist care se va despăți de FCSB după eliminarea din Conference League. Moruțan s-a înțeles cu Galatasaaray. Ondrasek și Vucur au fost anunțați de Becali că sunt liberi de contract.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!