fcsb - academica clinceni Academica Clinceni FCSB Superliga

FCSB - Academica 3-2! Victorie muncită pentru FCSB! Trupa lui Iordănescu jr. a tremurat serios pe final de meci

FCSB a obținut victoria în fața Clinceniului, scor 3-2, în etapa a noua a Ligii 1, însă trupa lui Iordănescu a tremurat serios pe final de partidă.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 25 Septembrie 2021, 22:05
Data actualizarii: Sambata 25 Septembrie 2021, 23:52

FCSB - Academica Clinceni 3-2

Evoluția elevilor săi l-a scos din minți pe Iordănescu, care a fost un car de nervi pe marginea terenului, în ultimele minute de joc, când echipa sa nu reușea să țină de balon.

FINAL

  • FCSB

Min. 89: GOOOL Clinceni! Cascini urmărește excelent balonul, după o lovitură de la colț, și îl învinge pe Vlad.

Min. 84: GOL anulat FCBS! Ianis Stoica trimite mingea în plasă, însă arbitrul anulează reușit pentru poziție afară din joc la Vinicius, care trimisese anterior cu capul.

Min. 81: Ocazie FCSB! Stoica profită de spațiile din defensiva oaspeților și avansează spre poarta lui Dobre, apoi șutează în forță, însă portarul Clinceniului boxează fără probleme.

Min. 73: Ocazie FCSB! Ianis Stoica trimite periculos în fața porții, însă Budescu nu-și calibrează bine pașii și nu reușește să trimită balonul în poartă.

Min. 67: GOOOL FCSB! Ianis Stoica profită de o gafă a apărării Academicii și trimite mingea în plasă, cu exteriorul, din marginea careului de 16 metri.

Min. 62: Ocazie FCSB! Valentin Gheorghe pătrunde în careu, însă trege slab din preajma careului de șase metri.

Min. 46: Start în repriza secundă!

PAUZĂ

Min. 43: GOOOL Clinceni! Omoh trimite un șut de la aproximativ 30 de metri și îl invinge pe Vlad

Min. 23: Ocazie FCSB! Cordea pătrunde în forță prin flancul drept, apoi trimite o centrare șutată în fața porții. Keșeru se întinde, însă nu reușește să atingă balonul

Min. 10: GOOOL FCSB! Un obișnuit al golurilor cu capul! Vinicius a trimis balonul în poartă, cu latul, după o lovitură de colț

Min. 3: GOOOL FCSB! Gazdele avansează ușor spre poarta Clinceniului, iar mingea ajunge la Keșeru, care își încercă norocul cu un șut din interiorul careului. Dobre intervine, însă mingea sare tot la Keșeru care marchează printr-un lob.

Min. 1: A început partida!


ECHIPELE DE START

FCSB: A. Vlad - V. Crețu, Vinicius, I. Cristea, Radunovic - Cordea, Șut, Olaru - Ianis Stoica, Keșeru, V. Gheorghe; Rezerve: Straton, Miron, Haruț, Budescu, Dumiter, Ov. Popescu, Perianu, Oaidă, Musi; Antrenor: Edward Iordănescu.

CLINCENI: E. Dobre - Fl. Achim, Bilali, Patriche, Pîrvulescu - Moulin, Cascini - Cioiu, Chandarov, De Amorim - Omoh; Rezerve: Păun, Gardoș, Pashov, Gavra, Vanzo, Ventura, Kazlauskas, Dumitrache, Goma; Antrenor: Ionuț Chirilă


Ionuț Chirilă debutează în Liga 1 pe banca celor de la Academica Clinceni. Fostul antrenor de la Concordia Chiajna și ASA Târgu Mureș are o misiune dificilă pe banca ilfovenilor. Clinceniul este pe ultimul loc, cu două puncte după nouă etape.

O victorie cu FCSB i-ar aduce pe cei de la Clinceni la un singur punct de Dinamo, care ocupă penultimul loc, cu șase puncte. De partea cealaltă, FCSB are două victorii consecutive în Liga 1 și este pe locul șapte, cu 15 puncte. O victorie i-ar putea aduce pe vicecampioni pe loc de play-off.

"Le voi zice că sunt AC Milan și că în Curva Nord (n.r. galeria rosssonerilor) scrie 'Sopra tutti siamo noi' (n.r. 'Deasupra tuturor suntem noi, azi').

Nu trebuie să ne ascundem de faptul că suntem deficitari la capitolul atacanți. Am jucat la Buzău ca atacant cu un mijlocaș ofensiv și după cu un copil, Dumitrache, care nu a avut un ritm necesar", a spus Ionuț Chirilă.

Modifică setările cookies