"Vedem acolo!" Avertismentul lui Mihai Stoichiță după ce Dinamo a câștigat cu Csikszereda. Cu cine i-a confundat pe oaspeți

MIhai Stoichita Csikszereda Dinamo Fotbal intern Mihai Stoichiță
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 20 Mai 2024, 22:57
Data actualizarii: Luni 20 Mai 2024, 22:58

Mihai Stoichiță, directorul tehnic al Federației Române de Fotbal, nu este convins că Dinamo a rezolvat ecuația rămânerii în prima ligă.

Dinamo s-a impus cu 2-0, pe teren propriu, în fața lui Csikszereda, însă oficialul FRF este de părere că trupa lui Kopic ar putea avea parte de surprize la Miercurea Ciuc dacă nu va trata cu seriozitate meciul.

"Foarte frumos (n.r. - meciul). Vezi că și Sepsi, pardon, Csikszereda a avut ocazii și Rapidul, ăsta, Dinamo... Au jucat bine și unii, și alții. Acum mă gândeam la Bergodi (n.r. - a fost în tribune) cu Rapidul lui.

Să vedem și meciul de acolo, nu te... în fotbal nu se știe niciodată ce se poate întâmpla. Trebuie să fii pregătit de orice.

Stoichiță, mulțumit de ce a văzut pe Arena Națională

Un spectacol agreabil. Și este incredibil ce se întâmplă pe stadion, ați văzut și dumneavoastră, o grămadă de spectatori, ceea ce e ideal pentru fotbal.

Este foarte bine că se joacă la Miercurea Ciuc, pentru că stimulează zona aia de acolo, o să concurăm hocheiul", a spus Mihai Stoichiță.

Manşa secundă a barajului de promovare/rămânere în prima ligă se va juca pe 27 mai, la Miercurea Ciuc (ora 20:00).

Dinamo a ajuns la baraj după ce a ocupat locul locul 7 în play-out, în timp ce FK Csikszereda s-a clasat pe locul 6 în play-off-ul ligii secunde, în condiţiile în care Corvinul Hunedoara şi CSC Şelimbăr nu au avut drept de promovare.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!