Ce a remarcat Basarab Panduru după ce Dinamo a învins-o pe Csikszereda

Basarab Panduru csikszereda miercurea ciuc Dinamo Bucuresti Vasile Miriuta Superliga Basarab Panduru / Foto - Gabriel Chirea
Ionuț Stoica
Data publicarii: Luni 20 Mai 2024, 22:53
Data actualizarii: Luni 20 Mai 2024, 22:49

Dinamo București a învins-o cu scorul de 2-0 pe Csikszereda Miercurea Ciuc, în prima manșă a barajului de promovare/menținere în Superliga României.

În prima repriză, Dinamo a avut mai multe ocazii de a deschide scorul, dar portarul Szilard Gyenge a reușit să respingă șuturile lui Politic și Ricardo Grigore, iar Milanov a trimis mingea în bară în minutul 16. Oaspeții au avut o replică slabă spre finalul reprizei.

Scorul a fost deschis de Dennis Politic în minutul 47, cu o lovitură de cap după o centrare a lui Ahmed Bani. Politic a majorat avantajul gazdelor la 2-0 cu un gol superb și a stabilit astfel scorul final al meciului. 

  • Basarab Panduru / Sursă Foto - captură ProTV/Sport.ro

  • Dinamo pleacă cu prima șansă în returul de la Miercurea Ciuc, programat pentru luni, 27 mai.

Basarab Panduru: "Cred că e cam gata"

"La cum s-a jucat, cred că e cam gata. Dacă cineva trebuia să mai marcheze, acela era Dinamo. Scorul trebuia să fie și mai mare. 2-0 este un rezultat bun pentru Csikszereda. Csikszereda a ajuns foarte greu la poartă, au fost niște ocazii, niște șuturi în prima repriză.

Rezultatul este bun și firesc. Csikszereda are 6 meciuri, 4 înfrângeri la rând. Dinamo vine cu moral ridicat. Diferența între cele două echipe este evidentă. La Dinamo a fost diferit, nu s-au dus în B să stea acolo", a declarat Basarab Panduru, conform Orange Sport.

Vasile Miriuță: "Nu înteleg această bucurie!"

Vasile Miriuță, fost antrenor la Dinamo, a observat lipsa de curaj a celor de la Csikszereda , care a avut câteva ocazii de a marca, însă nu a reușit să fructifice în fața porții lui Golubovic.

"Mai e o partidă de jucat, nu înțeleg această bucurie. Fără să iau meritele lui Dinamo, au jucat azi cu o echipă care în ultimele jocuri din play-off nu prea a bătut pe nimeni. Am văzut niște băieți la Csikszereda având niște situații de a marca și parcă s-au panicat. 'Hopa, putem avea și noi ocazii?!'.

Dacă aveau mai mult curaj... Dinamo era în degringoladă în apărare, dar n-au știut băieții de la Csikszereda să profite, din păcate. Atât pot! D-aia au și fost în divizia B pe locul 6. Dacă erau mai buni, puteau să promoveze direct.

Înaintea meciului mă gândeam la 2-0, 3-0. Sunt la Dinamo jucători cu mulți ani în Liga 1. La Csikszereda atât se poate, ăsta e nivelul lor", a spus Vasile Miriuță, la Prima Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!