Fuziune CS Dinamo - FC Dinamo? Anunțul făcut de administratorul judiciar al "câinilor"

Razvan Zavaleanu CS Dinamo FC Dinamo Bucuresti FK Csikszereda Miercurea Ciuc Superliga Superliga
Ionuț Stoica
Data publicarii: Marti 28 Mai 2024, 16:11
Data actualizarii: Marti 28 Mai 2024, 16:11

Dinamo București a reușit să-și păstreze locul în Superliga României și pentru sezonul viitor, după o remiză albă, scor 0-0, în deplasare, cu Csikszereda Miercurea Ciuc, în returul barajului de menținere/promovare.

În primul tur al barajului, disputat pe stadionul "Arena Națională" din capitală, Dinamo a obținut o victorie importantă, cu scorul de 2-0 în fața „ciucanilor”. Dennis Politic, extrema stângă în vârstă de 24 de ani a echipei din Ștefan cel Mare, a marcat ambele goluri.

Meciul de la Miercurea Ciuc a fost unul echilibrat, cu ambele echipe angajate cu înverșunare. Deși "ciucanii" au început bine și Jebari a trimis mingea în plasă în minutul 13, arbitrul Horațiu Feșnic a anulat golul pentru o poziție de ofsaid la Makrai.

Defensiva solidă a dinamoviștilor a reușit să mențină tabela intactă și le-a asigurat astfel un rezultat care le permite să rămână în primul eșalon fotbalistic românesc.

Posibila fuziune între FC Dinamo și CS Dinamo

Imediat după partida de la Miercurea Ciuc, Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al ”câinilor”, a abordat subiectul unei posibile fuziuni dintre FC Dinamo și CS Dinamo.

Zăvăleanu este de părere că această coliziune ar putea fi decizia potrivită pentru ambele echipe. În viziunea sa, în cazul acestei fuziuni, Dinamo ar putea juca iar pe stadionul "Ștefan cel Mare" dar va putea folosi și bani din bugetul public.

„CS Dinamo nu este o problemă. În schimb, poate fi o soluție. Eu cred foarte tare că această secție de fotbal ar trebui, într-o formă sau alta, să revină la matcă. Multe lucruri ar fi mult mai bine așezate dacă Dinamo 1948 ar fi umăr la umăr cu CS Dinamo.

Mă gândesc la folosința stadionului, mă gândesc la faptul că partea de copii și juniori sau partea de echipă a doua ar putea fi gestionate mult mai bine având și o sursă de finanțare din buget public”, a declarat Răzvan Zăvăleanu, conform Prima Sport.

Astfel, Dinamo București continuă să scrie istoria în Superliga României, iar posibila fuziune cu CS Dinamo ar putea deschide noi oportunități pentru clubul din Ștefan cel Mare.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!