Rejucarea Sepsi - FC U Craiova, decisivă pentru play-off! Calculele pentru locul 6

sepsi FC U Craiova play-off Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 12 Martie 2023, 23:05
Data actualizarii: Duminica 12 Martie 2023, 23:04

Sepsi și FC U Craiova au pierdut în ultima etapă a sezonului regulat, iar cele două vor da lupta decisivă pentru play-off în rejucarea stabilită de Comisia de Recurs.

Sepsi a cedat pe Arena Națională contra lui FCSB, scor 0-1, în timp ce FC U Craiova a fost învinsă la fel de FC Hermannstadt, tot în deplasare.

Rejucarea Sepsi - FC U Craiova, decisivă pentru play-off! Calculele pentru locul 6

În urma acestor rezultate, situația în clasament rămâne neschimbată: FC U Craiova pe 6, cu 40 de puncte, iar Sepsi pe 7, cu 39 de puncte. Astfel, duelul Sepsi - FC U Craiova, programat joi, de la ora 21:00, este decisiv pentru stabilirea ultimei echipe calificate în play-off.

FC U Craiova are nevoie de victorie sau remiză pentru a merge în play-off, în timp ce pentru Sepsi singura variantă este victoria.

Meciul Sepsi - FC U Craiova s-a disputat inițial la finalul lunii ianuarie, însă a fost suspendat în minutul 26 din cauza scandărilor xenofobe ale galeriei oltene.

Comisia de Disciplină a decis ca Sepsi să câștige la masa vede cu 3-0. Totuși, Comisia de Recurs a hotărât recent ca meciul să se rejoace.

Clasamentul din Liga 1

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!