Laurențiu Reghecampf, mesaj pacifist pentru suporterii rapidiști! "Îi înțeleg, trăiesc la intensitate maximă"

reghecampf CSU Craiova Laurentiu Reghecampf Liga 1 Rapid Superliga Laurențiu Reghecampf, mesaj pacifist pentru suporterii rapidiști! "Îi înțeleg, trăiesc la intensitate maximă"
Alecu Mihai
Data publicarii: Sambata 28 August 2021, 23:38
Data actualizarii: Sambata 28 August 2021, 23:43

Oltenii au bătut la București, 2-1, și au administrat Rapidului prima înfrângere a sezonului.

CSU Craiova a reușit să învingă după o partidă în care giuleștenii s-au apărat extraordinar, dar oltenii au reușit să înscrie pe final de două ori, prin Markovic și Koljici, în ciuda unor parade extraordinare ale lui Horațiu Moldovan.

"Mă gândesc mereu la ce se întâmplă și de ce în repriza a doua jucăm mai bine, iar în primă nu evoluăm la fel, ce antrenăm, ce pregătim. Mă bucur pentru Koljic. Portarul lor a avut niște parade fantastice, bravo lui. Eu nu sunt supărat, chiar dacă au fost anumite incidente după meci.

Încurajez oamenii să vina la stadion, trăiesc la intensitate maximă, îi înțeleg. Ne gândim la veniri, o să fie transferuri. Așteptăm. Mirko Pigliacelli are contract, sunt mulțumit de ceea ce a jucat.

Sunt bucuros de cele 3 puncte, nu mă interesează altceva. Restul e istorie. Nu este normal ce s-a întâmplat la Cluj, e echipa campioana, s-au făcut performante acolo. Și dacă demiți un antrenor, e normal să discuți, nu să apelezi la așa ceva", a spus Laurențiu Reghecampf.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!