Suma incredibilă pe care Reghecampf o va încasa pentru fiecare punct în Liga 1! Detaliile din contractul antrenorului

Laurentiu Reghecampf Universitatea Craiova Superliga Suma incredibilă pe care Reghecampf o va încasa pentru fiecare punct în Liga 1! Detaliile din contractul antrenorului
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 30 August 2021, 13:33
Data actualizarii: Luni 30 August 2021, 13:41

Laurențiu Reghecampf poate obține o avere dacă va câștiga campionatul cu Universitatea Craiova și o va duce în grupele unei competiții europene. 

Laurențiu Reghecampf a fost adus la Universitatea Craiova pentru a le aduce oltenilor primul titlu după o pauză de trei decenii. Tehnicianul a semnat un angajament valabil până în 2023 cu echipa finanțată de Mihai Rotaru și l-a convins pe omul de afaceri să îi treacă multiple clauze în contract. 

Reghe, plătit la punct la Universitatea Craiova 
 

Cu un salariu lunar de 15.000 de euro net, Reghecampf nu a cerut o primă în cazul în care va cuceri titlul cu Universitatea Craiova. Antrenorul va fi plătit pe numărul de puncte acumulate. Astfel, dacă oltenii termină pe primul loc, tehnicianul va beneficia de 400 de euro net/punct. În cazul locului secund, va încasa 300 de euro/punct, iar pentru poziția a treia va câștiga 200 de euro/punct, potrivit gsp.ro

  • Suma incredibilă pe care Reghecampf o va încasa pentru fiecare punct în Liga 1! Detaliile din contractul antrenorului

500.000 de euro pentru grupele Champions League
 

Chiar dacă nu are în contract un bonus pentru obținerea titlului, Reghecampf și-a bifat o primă pentru accederea în cupele europene. Astfel, dacă antrenorul o va califica pe Universitatea Craiova în grupele Conference League, va încasa 150.000 de euro, suma crește dacă vorbim de grupele Europa League, 300.000 de euro urmând să primească tehnicianul, iar la grupele Champions League în clauză este stipulată o sumă de 500.000 de euro.

Reghecampf și-a trecut și o clauză de reziliere în angajament. Dacă Mihai Rotaru îl va demite va trebui să îi plătească 300.000 de euro. 

Sub comanda noului antrenor, Universitatea Craiova a bifat două succese consecutive în Liga 1, cu Gaz Metan Mediaș, 1-0, și Rapid, 2-1, acumulând 12 puncte după primele șapte meciuri din campionat. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!