Rednic s-a intors in tara sa preia Dinamo, dar il ironizeaza pe Negoita: "Ce vinzi, domnule Negoita? Stadion n-ai, echipa n-ai! Palmares ai?!" VIDEO

Dinamo e de vanzare! Chiar si in rate! Rednic a fost contactat de Negoita. "Ce vinzi, domnule? Nu ai stadion, palmares si nici echipa", spune Rednic. Mutu vrea sa aduca investitori din India.

Ionut Negoita l-a dat afara pe Mircea Rednic si apoi l-a anuntat ca Dinamo e de vanzare.

"Dupa incidentele care au fost, acum vrea sa arunce pisica la mine in curte. Dar eu am foarte multi caini in curte si pisicile nu prea intra", spune Rednic.
 
3.000.000 euro pentru 51% din actiuni sau 3.800.000 euro pentru 67%, atat cere Negoita. "Ai uitat datoriile", raspunde Rednic. 

"Mi-a dat termen de o saptamana, de parca preluam Barcelona! Ce vinzi, domnule Negoita? Stadion nu ai, echipa nu ai, ca n-ai investit de cand esti tu aici! Palmaresc ai?", a mai spus antrenorul.

Prunea spune ca Negoita i-a propus si lui s-o cumpere pe Dinamo.

"Parerea mea e ca Dinamo valoreaza mult mai mult! Este no. 1 in Romania", spune si Prunea.
 
Vestea ca Dinamo e de vanzare a ajuns si in India. Mutu cauta acolo investitori pentru Dinamo. "Nu cred ca Salman Khan e interesat", spune Goian. Ca si Mutu, Goian a jucat in India.
 
"Ar trebui sa fie un investitor puternic, serios, cu un proiect de viitor, nu sa investeasca 6 luni si dupa 6 luni sa si ia bagajele si sa plece", mai spune acesta.VIDEO PROTVPLUS.RO

Ionuț Mărieș - MasterChef 2019

I s-a spus că nu este potrivit la niciun job, însă a decis să vină la MasterChef. Ionuț a pregătit o farfurie inedită care l-a făcut pe chef Chelaru să zică:"Ce-ai făcut măi Ionuțe? Ce-a fost în capul tău?"


06:22
Mihai Pencea și Daniel Horvat - MasterChef 2019

Daniel și Mihai au gătit niște preparate îndrăznețe și vor să demonstreze că sunt demni de bucătăria MasterChef. "Întâi și întâi, acest preparat merge cu o palincă!"


03:41
Andreea Dos Santos - MasterChef 2019

Încă un șort de aur! Andreea Dos Santos i-a încântat pe cei trei jurați cu o rețetă deosebită și a scăpat de proba eliminatorie


06:49
Jeremy Besadoux - MasterChef 2019

Se distrează la locul de muncă și vrea să se simtă bine și la MasterCheF. Cu origini din Franța, Jeremy a pregătit o farfurie mediteraneană


06:16
Giani l-a vândut pe Labuș

02:50
Daniela Lupu - MasterChef 2019

"Cofetăria înseamnă relaxare pentru mine". Cu acest principiu, Daniela i-a relaxat și pe cei trei jurați cu un desert apetisant.


06:59
Profu' face pe babysitterul

02:30
Celentano l-a făcut fericit pe Firicel

03:03
"Tu crezi că ăștia-s proști sau fac mișto de noi?"

04:45
Cel mai bogat tânăr român, Sebastian Dobrincu, se lansează în muzică. Marius Moga i-a scris prima piesă

17:44
DIICOT: S-a făcut reconstituirea parţială a infracţiunilor din Cazul Caracal. S-au audiat martori
BRAT