Anuntul facut de Sumudica despre transferul lui Junior Morais de la FCSB! Suma ceruta de Becali i-a descurajat pe turci!

Marius Sumudica vrea sa-l ia pe Junior Morais la noua sa echipa, Gaziantep, dar suma ceruta de Becali este considerata prea mare de turci.

Marius Sumudica il vrea pe Junior Morais de la FCSB. Antrenorul a fost prezentat astazi de turcii de la Gaziantepspor, iar seara s-a intors in tara. El are 10 zile de vacanta, apoi se va prezenta la reunirea lotului.

Sumudica spera ca peste 10 zile sa ii aiba la antrenamentele lui Gaziantepspor pe Alibec si Junior Morais. Pentru moment, Morais este blocat de pretul prea mare cerut de Gigi Becali.

Sumudica: "Pretul cerut de Gigi e prea mare"


Marius Sumudica a dezvaluit ca sefii de la Gaziantep i-au spus ca nu il pot cumpara pe Junior Morais de la FCSB decat daca Becali mai scade din pretentiile financiare. Patronul FCSB a cerut 700.000 euro pentru fundasul de 32 de ani.

"Pe Alibec si Morais ii vreau, dar nu depinde numai de bine. Nu sunt eu singurul care decide. Am un director sportiv.

Nu e nimic adevarat cu Silviu Lung.

Banii pe care ii vrea Gigi Becali pentru Junior Morais nu se pot plati. E un jucator de 33 de ani. Nici turcii nu mai arunca cu banii asa cum faceau candva.

Eu am dat o lista de jucatori", a spus Sumudica.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Subiecte Evaluare Națională 2021. Elevii susțin prima probă scrisă, la Limba Română
BRAT
Modifică setările cookies