Oferta de ultima ora pentru Gabi Tamas, dupa ce israelienii au anuntat ca va fi dat afara de Hapoel Haifa! Echipa care ii intinde mana

Oferta de ultima ora pentru Gabi Tamas, dupa ce israelienii au anuntat ca va fi dat afara de Hapoel Haifa! Echipa care ii intinde mana

Gabi Tamas s-ar putea desparti in urmatoarele zile de Hapoel Haifa. Presa din Israel a scis ca romanul l-a suparat pe patronul echipei.

Gabi Tamas (35 de ani) ar putea schimba echipa in Israel. Fundasul a avut probleme mari in ultima perioada si a petrecut mai multe nopti in detentie. Presa din aceasta tara scrie ca Hapoel Haifa se gandeste la despartirea de aparatorul roman, dupa ce acesta nu a acceptat o propunere contractuala facuta de patron.

Gabi Tamas are un contract in valoare de 200.000 euro pe sezon la Haifa, iar seful lui Hapoel, Yoav Katz, i-a facut o noua propunere. Tamas nu a acceptat si l-a suparat pe patron.

"In loc sa spuna "multumesc", pentru ca isi putea incheia cariera, el inca mai negociaza si pune conditii. Trebuie sa inteleaga ca a venit la Hapoel sa joace fotbal si sa fie idolul fanilor, nu sa bea. Mesajul meu a fost foarte clar, nu mai negociez altceva", a spus Yoav Katz in presa israeliana.

Gabi Tamas, oferta de la Hapoel Hadera


Daca isi va incheia aventura la Haifa, Tamas poate semna cu o alta echipa din Israel. Insa pe un salariu mult mai mic.

Hapoel Hadera i-a facut o oferta de 10.000 euro pe luna lui Gabi Tamas, anunta sport5.co.il

VIDEO PROTVPLUS.RO

România va fi lovită de o vijelie cu gheaţă, care a făcut dezastru în Ungaria
BRAT
Modifică setările cookies