Liga 1

Rednic l-a sunat pe Niculescu dupa ce i-a luat locul la Dinamo! Ce i-a spus la telefon si replica lui "Claugol"

Mircea Rednic a fost prezentat oficial la Dinamo.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 15 Octombrie 2018, 15:39
Data actualizarii: Luni 15 Octombrie 2018, 15:44

"Am vazut meciul Romaniei la o terasa si m-a intrebat ospatarul daca e ok sa vina si MM Stoica langa mine. Am zis ca e ok, eu nu am nimic cu el, insa el a ramas la masa lui. Dar m-a suparat ca el a spus ca Gnohere are mai multe meciuri in Europa ca mine. Nu-i adevarat! Si am antrenat echipe bune", a spus Rednic.


Mircea Rednic a fost prezentat astazi in functia de antrenor al lui Dinamo. El a vorbit in cadrul unei conferinte de presa si a spus chiar ca a discutat la telefon cu omul caruia i-a luat locul, Claudiu Niculescu.

Niculescu a fost inlaturat de la Dinamo dupa doar trei meciuri pe banca echipei.

"Nu mi-a reprosat nimic. Chiar i-am spus ca imi pare rau pentru el. Eu l-am propus la Dinamo inainte sa vina Miriuta. Imi pare rau pentru el, dar asta e viata de antrenor. Si eu am patit-o chiar de ziua mea. Cred ca domnii din conducere au anlizat, s-au gandit foarte bune, au avut si sansa ca eu eram liber de contract.

Daca ar fi asa, ar trebui sa-mi cer scuze si lui Niculescu, si managerului unei echipe din Belgia, care a venit in Romania si a plecat dezamagit. Iar nu am onoare. Am zis ca o sa ma duc acolo, dar nu m-am dus, pentru ca Dinamo e altceva. Cand apare posibilitatea sa vin la Dinamo, vin. Dinamo are nevoie de mine"
, a spus Rednic.

Modifică setările cookies