Adrian Mititelu a reacționat public după ce a auzit declarațiile lui Claudiu Niculescu despre Craiova

Adrian Mititelu Claudiu Niculescu FCU Craiova Universitatea Craiova Superliga Adrian Mititelu
Ionuț Stoica
Data publicarii: Vineri 07 Iunie 2024, 15:55
Data actualizarii: Vineri 07 Iunie 2024, 15:57

Claudiu Niculescu a fost căpitanul echipei Universitatea Craiova în sezonul 2000-2001 și a jucat pentru această echipă între 1998 și 2001.

Adrian Mititelu, finanțatorul echipei FCU Craiova, a reacționat la declarațiile făcute de Claudiu Niculescu, care a afirmat că pentru el adevărata Universitatea Craiova este echipa din Liga 2 patronată de Mititelu. 

Mititelu a transmis un mesaj de mulțumire pentru Niculescu, unde și-a arătat aprecierea pentru caracterul și bărbăția fostului jucător. Patronul a menționat că mulți dintre foștii jucători și oficiali ai clubului manifestă "amnezie și lașitate", în contrast cu atitudinea lui Niculescu.

  • Adrian Mititelu, patron FC U Craiova / Foto: Sport Pictures

„Mulțumim, Claudiu! Ai dat dovadă de caracter și bărbăție, în vremuri în care cei mai mulți dintre foștii jucători și oficiali ai acestui club dovedesc amnezie și lașitate!”, a scris Mititelu pe pagina sa oficială de Facebook.

Promisiunea lui Mititelu pentru Niculescu

Mititelu și-a exprimat, de asemenea, convingerea că Niculescu va antrena într-o zi echipa pentru care a jucat, adică FCU Craiova și i-a promis o ofertă în viitor.

„Într-o zi, sunt convins că vei antrena echipa pentru care ai jucat, FCU!”, se regăsește în postarea patronului de pe rețelele sociale.

Claudiu Niculescu: "Eu am jucat la FCU"

Întrebat dacă ar fi tentat să antreneze una dintre echipele din Craiova, răspunsul lui Niculescu a fost clar. Fostul jucător a precizat că Universitatea Craiova este echipa lui Adrian Mititelu, având în vedere că acolo a jucat.

  • Niculescu a strâns 93 de meciuri și a marcat 41 de goluri pentru echipa din Bănie, înainte de a se transfera la Dinamo.

„Eu am jucat la FCU. Nu vreau să supăr pe nimeni, dar Universitatea Craiova este echipa lui Adrian Mititelu. Îi respect pe cei de la CSU, domnul Rotaru investește mulți bani și a creat un club stabil și puternic, dar Universitatea este FCU”, a spus Niculescu, conform Digi Sport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!