Rednic l-a luat din nou in vizor pe Bratu! Jucatorul-greseala adus de fostul antrenor la Dinamo: "Am crezut ca e o gluma! Cum poti sa faci asa ceva?!"

CFR Cluj a batut-o pe Dinamo cu 3-0 pe Stefan cel Mare, iar Rednic a rabufnit la conferinta de presa. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 05 Decembrie 2018, 10:27
Data actualizarii: Miercuri 05 Decembrie 2018, 11:24

Acesta i-a criticat pe jucatorii straini pe care i-a gasit cand a venit la Dinamo si l-a atacat din nou pe Florin Bratu. 

Rednic a vorbit despre croatul Tomislav Gomelt, care a fost adus la cererea lui Florin Bratu si castiga 155.000 de euro pe an la Dinamo. 

Actualul antrenor s-a aratat uimit si a marturisit ca a crezut ca aceasta situatie e o gluma. 

"Penedo nu mai e acelasi de acum un an, dar Penedo cat de cat a jucat. Nu putem sa-i reprosam ca a gresit la un gol. Sunt alti jucatori. Nu-mi explic. Sa castigi 155.000 de euro doar ca te antrenezi. Pe el nu-l intereseaza. Castiga echipa sau nu castiga, el ia banii acestia. Cum poti sa faci asa ceva?!

Eu am ramas surprins, am zis ca e o gluma, dar nu e o gluma. Si cand joaca nu se vede diferenta. E un salariu bun pentru Romania. E un salariu bun si pentru Belgia. Eu stiu ce salarii erau la Mouscron. Marele Teddy care a ajuns aici avea 3.000 de euro si aici avea de trei ori mai mult", a spus Rednic dupa 0-3 cu CFR. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!