Mircea Rednic Dinamo Viitorul Superliga

Rednic, declaratia serii: "N-am facut nimic pentru victoria asta, eu nu sunt Sumudica sau Multescu sa fac minuni in doua zile"

Viitorul 0-2 Dinamo | Mircea Rednic a debutat cu victorie in noul mandat la Dinamo

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 08 Mai 2015, 23:08
Data actualizarii: Sambata 09 Mai 2015, 16:57

UPDATE | Sumudica: "Nu vreau sa comentez ce a spus Mircea Rednic. Il stie toata lumea, asa e el, genul de om care isi inteapa mereu colegii de breasla. Eu vreau doar sa-l felicit pentru victorie. Ii transmit sa vorbeasca mai mult despre jucatorii de la Dinamo, si sa vorbeasca despre ei mai frumos decat a vorbit de cei de la Petrolul." (DigiSport)


"Eu n-am facut absolut nimic pentru victoria asta, eu nu sunt Sumudica sau Multescu sa rezolv totul in doua zile", a declarat Mircea Rednic la finalul partidei castigate de Dinamo in fata Viitorului.

Rednic e de parere ca cel mai important moment al jocului a fost penalty-ul ratat de Mitrea in minutul 48.

"Am avut emotii la penalty. Jucatorii vin dupa o perioada grea, cu multa tensiune, cu schimbari de antrenori, nu stiu cum ar fi reactionat daca eram condusi cu 1-0."

"Ne-am cam jucat cu ocaziile pe final, dar pana la urma sunt multumit de felul in care au jucat baietii azi."

"Prima repriza a fost mai echilibrata, s-a jucat mai mult la mijlocul terenului. Repriza a doua a fost buna. Daca inscriau la penalty, nu se stie, poate nu castigam, poate castiga Viitorul.", a mai spus Rednic la DigiSport.

Modifică setările cookies