"Rednic a avut oferta sa plece de la Dinamo!" Ce spune Danciulescu despre situatia critica, in ziua in care s-a intors la Dinamo

Joi 06 Decembrie 2018, 17:07

Ionel Danciulescu s-a intors la Dinamo si va ocupa functia de director sportiv.

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Pe Instagram Sport.ro ai cele mai tari imagini din sport!

Danciulescu spune ca nu vrea sub nicio forma sa ia in calcul ideea ca Dinamo s-ar putea bate la retrogradare in acest sezon. Totusi, spune ca scenariu unui nou playout este plauzibil.

"In cel mai rau caz, daca nu reusim sa intrat in acest playoff, e dureros, e regretabil, dar nu avem decat sa pregatim sezonul urmator."

"La retrogradare nu m-am gandit niciodata, cu toate ca acum cateva etape Dinamo a fost pe loc retrogradabil. Depinde foate mult ce se va intampla in acest final de campionat. Daca nu acumulam puncte, va fi destul de greu", a spus Danciulescu la Telekomsport.

Noul director sportiv al lui Dinamo a aflat ca Mircea Rednic a avut oferte sa plece din Stefan cel Mare.

"Eu sunt convins ca nu va pleca. A avut oferta si nu a plecat, asa ca eu nu imi fac probleme de faptul ca ar pleca in iarna. Eu asa am convingerea, din ce am vorbit cu el, ca nu va pleca", a mai spus Danciulescu.

BUCUREŞTI. COLAPS IMINENT I. Bucureştenii, la un pas de-a nu mai avea apă caldă şi căldură în următorii ani
BRAT