FC Botosani valeriu iftime Virgile Pinson Superliga

Reclamat de propriul club! Jucătorul unei echipe din Superliga, acuzat că a luat intenționat „galben”: „Cineva a mers să parieze 10.000!”

Situație ingrată pentru un club din Superliga, după ce unul dintre fotbaliștii săi a fost acuzat că a luat intenționat „galben”.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 25 Octombrie 2023, 19:44
Data actualizarii: Miercuri 25 Octombrie 2023, 19:49

FC Botoșani a fost umilită cu 5-2 la Sfântu Gheorghe, însă nu scorul a fost cel care a atras atenția, ci o fază petrecută în finalul primei reprize.

În minutul 42, Virgile Pinson a luat intenționat un cartonaș galben, după ce a lovit mingea cu piciorul la o fază fixă a covăsnenilor.

La finalul meciului, fotbalistul lui FC Botoșani a recunoscut că a luat intenționat „galben”, însă a susținut că a făcut acest lucru, deoarece ar fi ajuns la al patrulea cartonaș și ar fi stat la meciul din Cupă.

Faza ar fi trecut neobservată, dacă, potrivit gsp.ro, o fată nu ar fi mers la o agenție de pariuri din Botoșani pentru a paria suma de 10.000 pe faptul că „Pinson încasează un cartonaș galben”.

Valeriu Iftime și-a reclamat jucătorii la FRF

Patronul lui FC Botoșani, Valeriu Iftime, a dezvăluit că i-a cerut președintelui clubului să-l reclame pe Virgile Pinson la FRF, după ce a obținut informații potrivit cărora cineva a încercat să parieze 10.000 de lei că va lua „galben”.

„Vă pot spune că există o cercetare disciplinară privind cartonașul galben încasat de Pinson. Din moment ce chiar el ne-a spus că a luat în mod premeditat acel avertisment, atunci e normal să ne sesizăm. De ce să vrei să iei un cartonaș? Am fost avertizați că cineva a dorit să parieze 10.000 de lei la o casă de pariuri din Botoșani și că s-a acceptat o sumă mult mai mică. Eu i-am cerut președintelui nostru să sesizeze Comisia de integritate a FRF”, a spus Valeriu Iftime, potrivit sursei citate mai sus.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!