„Nu înțeleg!” Iftime, reacție imediată după ce Dan Alexa a anunțat că vrea să plece de la FC Botoșani: „Fiecare cu viața lui!”

valeriu iftime Dan Alexa FC Botosani Superliga Valeriu Iftime
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 23 Octombrie 2023, 22:12
Data actualizarii: Luni 23 Octombrie 2023, 22:30

Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoșani i-a răspuns lui Dan Alexa la scurt timp după ce antrenorul moldovenilor a anunțat că intenționează să-și dea demisia.

Itime susține că nu inteționează să-l lase pe Dan Alexa să plece și că va încerca să-l convingă să rămână în Moldova.

„Nu am avut nicio discuție. Vreau să vorbesc cu el și nu-l las să plece. Vreau să rămână, am nevoie de el. Acum, fiecare cu viața lui. Nu am ce să fac acum. 

Iftime nu vrea să-l lase pe Alexa să plece

Chiar nu înțeleg ce a făcut în repriza a doua. Nu știu de ce a jucat așa de slab. Așa de buni în prima repriză, foarte atenți, reactivi, goluri marcate, ocazii ratate… și în repriza a doua fleașcă pur și simplu. 

Nu știu ce să fac acum. E greu de spus la cald. Sunt dezamăgit. Mă enervează că Jali s-a rupt. Cel mai bun s-a rupt”, a spus Valeriu Iftime, potrivit btonline.ro.

În urma înfrângerii de luni seară, cu Sepsi OSK, scor 5-2, FC Botoşani a ajuns la a doua deplasare consecutivă în care primeşte cinci goluri, după 1-5 cu Universitatea Craiova.

FC Botoșani ocupă ultimul loc în clasamentul Superligii, cu doar șase puncte. Moldovenii sunt singurii din campionat care nu au reușit să se impună în niciun meci în această ediție.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!