Reactie DURA a lui Chipciu dupa ce a aflat ca sta 3 luni pe bara: "Stratila depaseste orice limita a bunului simt!" Ce i-a transmis Chiriches astazi:

Autor: Sport.ro
Sambata 11 Mai 2013, 20:20

	Reactie DURA a lui Chipciu dupa ce a aflat ca sta 3 luni pe bara: "Stratila depaseste orice limita a bunului simt!" Ce i-a transmis Chiriches astazi:

►Cea mai tare finala Europa League: CHELSEA - BENFICA, miercuri 21.45, IN DIRECT la ProTV si pe voyo.ro

Accidentat si el grav in derby-ul cu Dinamo, Alex Chipciu ar putea sta pe bara pana la trei luni, medici diagnosticandu-l cu o ruptura de tibie.

Unul dintre cei mai buni oameni ai Stelei in acest sezon, mijlocasul ofensiv venit de la Brasov urmeaza sa stea cu piciorul in ghips pentru urmatoarele 45 de zile, in urma contactului avut cu dinamovistul Laurentiu Rus.

"Voi sta 45 de zile cu piciorul in ghips, apoi incep recuperarea, probabil ca va dura inca pe atat. In momentul ala am crezut ca e ceva usor, am crezut ca e doar o entors. Din pacate nu a fost asa. Eu imi facusem deja planuri sa plec la mare cu prietena, pentru ca antrenorul ne daduse liber.

Asta este situatia, sper sa ma fac bine. Nu Tanase m-a accidentat, Rus a fost cel care m-a lovit. Bine, baiatul nu a vrut sa o faca, nu a fost nici urma de intentie. Asa s-a intamplat.

La Chiriches, in schimb, cred ca a fost intentie. Asa pare pe reluari, asa vad eu. Nici nu m-am putut uita prea bine la reluarea faultului, e groaznic. Am vazut declaratia lui Stratila in care spune ca oricum noi am fi intrat in vacanta; mi se pare ca depaseste orice limita a bunului simt.

Am vorbit astazi si cu Vlad si am inteles ca ar putea scapa mult mai usor, ca ar putea fi vorba doar de o intindere. O sa vedem zilele viitoare.

O fi fost din cauza frustrarii, insa nu imi explic cum ar putea un jucator sa intre intentionat intr-un asemenea mod. Cum ar fi fost sa intram si noi la jucatorii lui Chelsea asa, in momentul in care am vazut ca pierdem meciul de la Londra. E de neconceput!", a spus Alex Chipciu la Digisport.

Document semnat de Putin. Rusia poate folosi arme nucleare şi împotriva unui atac convenţional
BRAT