Esecul din derby ii este FATAL lui Talnar! Dinamo va avea un antrenor NOU din sezonul viitor! Ce mutare BOMBA pregateste Negoita:

Autor: Sport.ro
Sambata 11 Mai 2013, 18:21

	Esecul din derby ii este FATAL lui Talnar! Dinamo va avea un antrenor NOU din sezonul viitor! Ce mutare BOMBA pregateste Negoita:

►Cea mai tare finala Europa League: CHELSEA - BENFICA, miercuri 21.45, IN DIRECT la ProTV si pe voyo.ro

Dinamo a pierdut aseara al 5-lea derby consecutiv in fata rivalei de moarte, Steaua, si odata cu el s-au dus si sansele echipei de a mai prinde cupele europene.

Dezamagiti de prestatiile echipei din ultimele meciuri, in ciuda inceputului bun din retur, sefii lui Dinamo, in frunte cu Ionut Negoita si Constantin Anghelache, au decis deja sa il inlocuiasca pe Cornel Talnar.

"Avem deja 5 variante pentru viitorul antrenor: 4 romani si un strain. Pot sa spun ca Bergodi si Lucescu nu reprezinta solutii pentru noi. Razvan Lucescu este acolo unde e si probabil va continua", a spus Anghelache la Ora Exacta in Sport, in direct pe Sport.ro

Cu toate astea, patronul Negoita il vrea neaparat pe Razvan Lucescu si sper sa ii fure titlul Stelei la anul. Pentru Lucescu Jr, Negoita trebuie insa sa pregateasca un buget serios de transferuri.

ANAF execută silit Termoenergetica care și-a plătit greșit obligațiile fiscale pe numele RADET
BRAT

Modifică setările cookies