Razboiul continua, MM le raspunde dinamovistilor: "Stratila trebuie sa mearga la Romanii au Talent sa manance banane cu coaja" :)

Autor: Sport.ro
Sambata 11 Mai 2013, 19:41

	Razboiul continua, MM le raspunde dinamovistilor: "Stratila trebuie sa mearga la Romanii au Talent sa manance banane cu coaja" :)

Mihai Stoica a fost criticat dur de dinamovisti printr-un mesaj postat pe pagina oficiala de Facebook a clubului.

Managerul Stelei spune ca toata situatia tensionata de la derby a fost provocata de maniera de arbitraj a lui Sebastian Coltescu. Mihai Stoica a povestit si o intamplare mai putin obisnuita din perioada in care Sorin Stratila era legitimat la Astra.

"In primul rand, este vinovat Coltescu. E mai vinovat decat Stratila, decat Dandea, decat Rus si decat toti cei care au lovit salbatic. A sters cu buretele ultimii trei ani foarte buni pe care i-a avut, a fost cel mai bun arbitru in opinia mea in aceasta perioada.

La Chipciu este o accidentare nefericita, dar Rus este cel care l-a lovit, nu Tanase, dar nu a fost cu intentie. Are factura de tibie.

Dandea trebuia eliminat pentru faultul grosolan facut la Georgievski, fotbalist care venea dupa o accidentare grava, iar ce a facut Stratila....Ce sa-i ceri unui jucator care a mancat o banana cu tot cu coaja ca sa castige un pariu?

Intrebati-i pe cei de la Astra, asa a facut! Nici nu-l banuiesc de altceva pe Stratila, sa mearga la 'Romanii au Talent' sa manance banane cu coaja. Si sa-l sustina Negoita ala, care zice ca are alta atitudine decat noi, dar isi pune sclavii sa scrie pe Facebook despre noi. Latovlevici nu trebuia eliminat, pentru ca nu a avut intentia de a lovi, dar e intre galben si rosu.

Cine e Stratila in fotbalul romanesc? Stratila o sa ramana in istorie ca l-a accidentat pe Chiriches.", a declarat Mihai Stoica la DolceSport.

România stă mai prost la educaţie sexuală ca Botswana. Suntem, însă campionii UE la mame minore şi boli venerice
BRAT