Liga 1

Reacție de ultimă oră a lui Iordănescu după anunțul că patronul i-a promis că îi mărește salariul lui Cordea: „Important e să fiu eu consultat!”

Edward Iordănescu (43 ani) a vorbit despre unul dintre zvonurile apărute recent în privința unuia dintre jucătorii săi. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Marti 05 Octombrie 2021, 23:50
Data actualizarii: Vineri 08 Octombrie 2021, 09:18

Andrei Cordea (22 ani) este unul dintre transferurile FCSB-ului care a impresionat cel mai mult în acest start de sezon, în special datorită modului în care a reușit să se adapteze la echipă, dar și datorită randamentului său din fiecare meci. Gigi Becali s-a declarat în repetate rânduri încântat de prestațiile tânărului jucător. 

Recent, au apărut informații conform cărora patronul i-ar fi promis jucătorului convocat de Mirel Rădoi la națională că îi va mări salariul de la 7 000 de euro până la 10 000 în cazul în care evoluțiile sale vor rămâne la același nivel. Cu toate astea, antrenorul echipei neagă informația, și mai mult, a dezvăluit că nicio astfel de schimbare nu se poate face fără acordulul lui, din cauză că ar putea influența prestațiile jucătorului. 

  • Edward Iordanescu

„Important e să fiu eu consultat!”

„Nu s-a discutat până în momentul de față așa ceva. Când un jucător a avut un progres real, a știut Becali să reacționeze, să îl răsplătească. Până în acest moment, nu s-a pus problema de așa ceva”, a spus Iordănescu pentru Telekom Sport

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies