Liga 1

”Edi Iordănescu vorbește de antifotbal?”. Președintele Chindiei îi răspunde antrenorului de la FCSB

Marcel Ghergu, președintele Chindiei Târgoviște, i-a răspuns lui Edi Iordănescu, antrenorul FCSB-ului, care s-a arătat nemulțumit de jocul târgoviștenilor.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 02 Octombrie 2021, 11:04
Data actualizarii: Sambata 02 Octombrie 2021, 11:09

Iordănescu a fost deranjat de faptul că echipa lui Emil Săndoi a încercat să se apere și să tragă de timp pentru a obține un punct din disputa cu FCSB. Constantin Budescu a dat lovitura în ultimul minut al partidei, din penalty.

Marcel Ghergu îi răspunde lui Edi Iordănescu

Ne așteptam la un joc deosebit de greu, știm forța FCSB-ului, calitatea jucătorilor. Și pe mine m-au deranjat anumite remarci la adresa noastră, cred că ar trebui să-și vadă de jocul echipei lui, cred că ar trebui să analizeze jocul echipei lui. Ce puteam să jucăm cu FCSB în zece oameni din minutul opt? Să-i deschidem lui Edi Iordănescu toate porțile, să câștige el 5-0 și să se umfle. 

Să-și vadă de jocul lui, să ne lase pe noi în pace. Pregătim și noi jocurile după posibilitățile noastre. Cred că echipa noastră încearcă să-și facă datoria, jucătorii s-au motivat suplimentar”, a spus Ghergu, la Ora Exactă în Sport.

Oficialul Chindiei a ”taxat” și lipsa de fair-play a FCSB-ului: „Edi Iordănescu vorbește de antifotbal? De fair-play putem să vorbim? FCSB-ul nu a dat dovadă de fair-play în două situații, când este dată mingea efectiv afară. E frustrarea lor, a noastră. Chiar dacă regulamentul nu prevedere așa ceva. Noi, Chindia, nu ne permitem să returnăm mingea într-o astfel de situație. Ei își permit, că sunt FCSB”, a mai spus Ghergu.

FCSB a urcat, momentan, pe locul doi, cu 21 de puncte, după patru victorii consecutive, 20 de goluri marcate și 11 primite. În următoarea etapă, echipa lui Edi Iordănescu va juca pe teren propriu, cu CS Mioveni.

Vicecampioana poate fi depășită de FC Botoșani și Farul Constanța, dacă cele două vor câștiga în această etapă. 

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies