edi iordanescu FCSB florin tanase Superliga

”Pentru mine, el este căpitanul”. Anunțul făcut de Edi Iordănescu

Edi Iordănescu a lămurit problema banderolei de căpitan de la FCSB. După ce Florin Tănase s-a accidentat, căpitanii echipei au fost Andrei Miron și Claudiu Keșeru.
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 30 Septembrie 2021, 18:01
Data actualizarii: Joi 30 Septembrie 2021, 18:11
Tehnicianul vicecampioanei spune că Tănase va fi în continuare liderul vestiarului și va avea ”banderola pe mână” după ce va reveni pe gazon.
 
„Decizia e a mea, îmi aparține, consider că avem 3-4 jucători care pot îndeplini rolul în acest moment, prin prisma valorii. Keșeru cu siguranță este printre ei, dar rămâne ce am spus. Pentru mine, căpitanul echipei este Florin Tănase, care acum este accidentat. 

Am apelat la Miron și i-am dat lui banderola, acum a lipsit, a avut-o Claudiu. Când va reveni Tănase, cu siguranță va fi cu banderola pe mână.

 Asta nu îi face pe Miron sau Keșeru sau oricare alt jucător care poate îndeplini acest rol mai puțin importanți în economia jocurilor sau în relația cu vestiarul”, a spus Edi Iordănescu.
 
FCSB a urcat pe locul patru în Liga 1, după trei victorii consecutive. În următoarea etapă, vicecampionii vor juca pe terenul Chindiei Târgoviște.

Florin Tănase s-a accidentat în meciul dintre CFR Cluj și FCSB (4-1). Edi Iordănescu a anunțat la vremea respectivă că acesta va sta pe tușă cel puțin o lună și jumătate.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!