Mihai Rotaru, atac direct la adresa lui Gigi Becali: "Niciodata nu o sa o bata pe Sepsi in finala Cupei Romaniei. Nu au fata sa ii bata!"

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 13 Iulie 2020, 12:19
Data actualizarii: Luni 13 Iulie 2020, 13:22

Universitatea Craiova a castigat cu 2-1 in fata lui FCSB si este tot mai aproape de primul titlul dupa 29 de ani.

Dupa infrangerea in fata Craiovei, Becali a contestat arbitrajul si a declarat ca echipa din Banie nu poate castiga campionatul. De asemenea, latifundiarul din Pipera a spus ca FCSB a jucat ieri seara cu o echipa de Liga 2.

Reactia lui Mihai Rotaru, patronul Universitatii, a venit imediat, iar acesta a declarat ca echipa patronata de Gigi Becali nu poate castiga Cupa Romaniei.

Rotaru considera ca arbitrajul a fost curat si ca s-a acordat tot ce a fost clar.

"Noi avem la ora actuala in fotbalul romanesc o invazie a precupetelor. Toata lumea discuta despre Craiova, despre arbitrajul de la Craiova. Eu cred ca este rusinos sa spui ca nu a fost penalty la Mihaila. Eu cred ca este rusinos sa spui ca ii da un pumn in cap lui Koljić si nu e penalty.

Din punctul nostru de vedere arbitrul a dat tot ce a fost clar, tot ce s-a vazut. Si noi eram in dubii daca a fost sau nu a fost rosu la pumnul dat de Vlad lui Koljic. 

A fost ceva violent, dar nu a fost ceva clar. Stiti foarte bine ca la Craiova nu comentam arbitrajul, cel putin de 3 ani de zile.

Sa isi vada de jocurile lor, sa isi vada de echipa lor, de problemele lor, noi avem problemele noastre pe care incercam sa le remediem. Ei sa isi vada de problemele lor, de frustrarile lor.

La fel cum el spune ca nu avem fata de campioana, noi spunem ca niciodata nu o sa o bata pe Sepsi in finala Cupei Romaniei.  Nu au fata sa ii bata. Ei nu au cum sa o bata pe Sepsi in finala Cupei, este imposibil. Atata timp cat noi nu vorbim despre alte echipe, le cerem acelasi lucru si lor, sa nu vorbeasca despre noi. Cand ei vorbesc, raspundem si noi", a declarat Mihai Rotaru pentru PRO X.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!