FCSB Dinamo Ion Craciunescu Istvan Kovacs Superliga

”Ar trebui suspendat Istvan Kovacs!” Un fost președinte al CCA cere sancționarea drastică a „centralului” de la FCSB - Dinamo

Istvan Kovacs a comis o eroare mare de arbitraj la meciul dintre FCSB și Dinamo, 6-0, prin care a rupt echilibrul partidei, iar Ion Crăciunescu, fost președinte al CCA, cere sancțiorea drastică a „centralului”.

Kadi Bulgakov
Data publicarii: Joi 16 Septembrie 2021, 19:38
Data actualizarii: Vineri 17 Septembrie 2021, 11:50
Kovacs l-a eliminat pe Steliano Filip în minutul 37 al meciului dintre FCSB și Dinamo, la scorul de 1-0, pentru gazde, moment în care echilibrul partidei s-a rupt, iar Dinamo a sfârșit prin a fi umilită de marea rivală.
 
Reluările au arătat că faultul a fost inexistent, lucru reclamat și de Steliano Filip la finalul confruntării, iar Ion Crăciunescu cere sancționarea drastică a lui Kovacs.
 
În urma eliminării primite în timpul meciului cu FCSB, Steliano Filip a primit o suspendare de două etape.
 
„Se încadrează la o mare gafă de arbitraj, să îi dai roșu lui Steliano Filip, în loc să îi dai galben pentru simulare fotbalistului de la FCSB, diferența e ca între Muntele Everest și Dealul Patriarhiei. Cu siguranță ar trebui suspendat Istvan Kovacs.
 
Îmi aduc aminte că după un moment similar, eu am schimbat o brigadă care trebuia să oficieze la un meci din cupele europene, iar UEFA ne-a felicitat. Ei spun că arbitrii trebuie să primească meciuri, doar că trebuie să arate că sunt și în formă.
 
Istvan face astfel de gafe pentru că are o anumită suficiență, sunt greșeli impardonabile, eu cred că nu se pregătește cum trebuie și nu acordă atenția cuvenită meciurilor. Fiecare joc e ca un examen, cu toate că ai arbitrat bine 10 meciuri e posibil să gafezi în al 11-lea. Dacă faci o astfel de eroare nu te iartă nimeni, e clar că a produs o pagubă unei echipe și trebuie să suporte consecințele”, a precizat Ion Crăciunescu, potrivit realitateasportiva.net.
 
FCSB a trecut cu scorul de 6-0 de Dinamo, înregistrându-se astfel cea mai mare diferență de scor din istoria derbiurilor dintre cele două echipe.
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies