Liga 1

Reactia HALUCINANTA a unui fost dinamovist cand a fost intrebat daca doneaza pentru club: "Eu nu fac asa ceva, nu e echipa mea!"

Ionel Ganea a declarat ca nu va dona nimic pentru clubul din Stefan cel Mare.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 27 Mai 2020, 19:41
Data actualizarii: Miercuri 27 Mai 2020, 20:19

In trecut el a jucat pentru clubul Dinamo in sezonul 2006-2007. Dupa doar o jumatate de sezon se transfera la Rapid. Fostul international roman a declarat ca nu vrea sa faca parte din proiectul DDB si ca nu va dona absolut nimic pentru a ajuta clubul.

"Eu nu fac asa ceva, in primul rand nu e echipa mea. Eu personal nu donez niciun cent, niciun leu. Mi-am facut datoria cat am jucat acolo si atata tot", a declarat Ionel Ganea pentru AntenaSport.

Ganea are si alte motive pentru care nu ar vrea sa ajute Dinamo. Acesta a spus ca este suparat pe suporteri, deoarece nu l-au invitat vreodata la vreun meci important pentru echipa.

"Si nici n-am primit nicio invitatie din partea lor, la vreun derby, asa, ca fost dinamovist. Imi permit si eu sa dau, dar nu vreau sa dau. Atata timp cat am fost dinamovist, am facut performanta acolo, n-am primit nicio invitatie la vreun meci, e strigator la cer", a fost reactia nervoasa a lui Ionel Ganea.

Ganea a fost secund la Dinamo in sezonul 2009-2010, dar si antrenor principal la echipa secunda a "ros-albilor".

Modifică setările cookies