"Domnule Iohannis, dati drumul la fabrici!" Ionel Ganea a surprins pe toata lumea cu declaratia sa! Ce mesaj i-a transmis fostul international presedintelui Romaniei in plina pandemie

Ionel Ganea coronavirus klaus iohannis Stiri "Domnule Iohannis, dati drumul la fabrici!" Ionel Ganea a surprins pe toata lumea cu declaratia sa! Ce mesaj i-a transmis fostul international presedintelui Romaniei in plina pandemie
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 27 Martie 2020, 20:14
Data actualizarii: Vineri 27 Martie 2020, 20:18

Ionel Ganea a vorbit despre pandemia coronavirusului.

Fostul international, Ionel Ganea, a vorbit despre pandemia coronavirusului de pe tot globul si este de parere ca este o reglare de conturi la nivel mondial. Totodata, acesta ii transmite un mesaj si lui Iohannis pe care il sfatuieste sa deschide fabricile.

"Sunt morti anual mai multi decat de coronavirus. Cred ca e o reglare de conturi la nivel mondial, aia cu bani multi. Nu stiu cu ce naiba am gresit noi, romanii, fata de ei, ca suntem la pamant si fara COVID-19. Ajungem sa murim in asa?

Poate se vor destepta si politicienii nostri, sa dea drumul la fabrici, ca romanul munceste daca ii dai de lucru. Asta e singura scapare. Oricum, pe lumea cealalta nu se duce nimeni cu nimic dupa el, poate sa aiba milioane si miliarde. Domnul Iohannis, dati drumul la fabirici, sa supravietuim, sa dam oamenilor de munca", a declarat Ionel Ganea.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!