Raul Rusescu anunță un nou titular la FCSB: "Nu există dubii!"

Raul Rusescu FCSB Vlad Chiriches Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 03 Martie 2024, 21:27
Data actualizarii: Duminica 03 Martie 2024, 21:24

Raul Rusescu (35 de ani), fostul atacant de la FCSB, a comentat revenirea lui Vlad Chiricheș în lotul vicecampioanei după o pauză de 6 luni.

Accidentat în urmă cu șase luni la un meci cu UTA Arad, Chiricheș a revenit în lotul lui FCSB la meciul cu Petrolul. Experimentatul stoper a început meciul de pe banca de rezerve, liderul preferând să mizeze în continuare pe cuplul de fundași centrali format din Joyskim Dawa și Siyabonga Ngezana.

Raul Rusescu crede că Vlad Chiricheș va redeveni titular la FCSB: "Nu există dubii!"

Raul Rusescu consideră că fostul său coechipier Vlad Chiricheș va fi titular incontestabil la FCSB în momentul în care va fi pregătit din punct de vedere fizic. În acest caz, Joyskim Dawa sau Siyabonga Ngezana ar trebui să iasă din echipa de start.

"Din punctul meu de vedere, nu este niciun dubiu. Când Chiri va fi pregătit 100%, când va fi apt, nu există dubii. El e pionul principal în apărare. Așa văd eu lucrurile la momentul ăsta.

Chiar dacă Ngezana și Dawa au jucat bine, au mai și crescut, nu există dubii, din punctul meu de vedere. Nu știu lângă cine va juca Chiricheș, Dawa sau Ngezana, dar el va fi pionul principal când va fi apt 100%.

Chiricheș este la un alt nivel. Eu cred că va fi un plus mare atât defensiv, cât și pe fază ofensivă. Știm bine că e un jucător care ajută la construcție", a spus Raul Rusescu, la GSP Live.

Vlad Chiricheș a fost titular în 6 partide ale lui FCSB din startul acestui sezon. După accidentarea fostului căpitan al naționalei, formația roș-albastră s-a bazat pe Siyabonga Ngezana, după ce i-a acordat un timp de adaptare sud-africanului cumpărat de la Kaizer Chiefs.

Mihai Stoica: "Vlad Chiricheș e un atu"

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a oferit câteva declarații chiar înaintea meciului cu Petrolul de pe Arena Națională. Oficialul liderului a anunțat că la meci sunt așteptați aproximativ 20.000 de suporteri, motiv pentru care s-a deschis și inelul doi. Stoica a comentat și importanța revenirii lui Vlad Chiricheș după o pauză de șase luni.

"Adversarul a pus probleme tuturor oponenților până acum. Sper că dacă vor fi spre 20.000 de suporteri în tribune să plece fericiți. S-a deschis și inelul 2, da. Mereu am spus că Peluza Nord reprezintă inima acestei echipe, dar plămânii sunt în tribuna a doua. Tribuna a doua e sold-out, d-aia s-a deschis inelul 2.

Am emoții. S-a vorbit mult prea mult de meciul cu Rapid în zilele astea. Nu asta voiam. Voiam să se vorbească de meciul cu Petrolul.

Ăsta este un atu - simplul fapt că e în vestiar Vlad Chiricheș e extrem de important pentru noi. Ne ușurează munca. De fapt antrenorilor, nu mie, eu sunt adiacent echipei. Sper să-l văd și în teren cât mai repede", a spus Mihai Stoica, la Orangesport, înaintea meciului cu Petrolul.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!