Adrian Mititelu FCU Craiova sepsi - fcu craiova Superliga Adrian Mititelu

Răsturnare de situație! Adrian Mititelu anunță că Sepsi va avea câștig de cauză la Comisia de Disciplină

După ce a susținut nevinovăția clubului său în cazul scandărilor xenofobe de la meciul Sepsi OSK - FCU Craiova, întrerupt în minutul 26, Adrian Mititelu a revenit cu o precizare pe pagina sa de Facebook.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 31 Ianuarie 2023, 14:08
Data actualizarii: Marti 31 Ianuarie 2023, 14:08

Patronul lui FCU Craiova susține că a aflat în cursul zilei de marți de un document semnat de ”un angajat al clubului”, prin intermediul căruia și-ar fi asumat accesul suporterilor la meciul de la Sfântu Gheorghe.

Adrian Mititelu: ”Sepsi va avea câștig de cauză”

În această situație, Sepsi va avea câștig de cauză la Comisia de Discplină, precizează Mititelu, astfel că este de așteptat ca echipa din Sfântu Gheorghe să câștige cele trei puncte la ”masa verde”.

”Veste proastă! Din păcate, situația se schimbă radical! Sepsi OSK o să aibă câștig de cauză, vom pierde procesul! Din păcate, ignoranța și naivitatea de care a dat dovadă un angajat al clubului (contrar instrucțiunilor primite), prin semnătura pusă înainte de începerea jocului pe un document emis de Sepsi, aparent banal, ne duce în postura de club care și-a asumat accesul suporterilor. 

Țin să precizez că am aflat de existența acestui document d-abia astăzi!”, a scris Adrian Mititelu, pe Facebook.

VIDEO - Conferința de presă a lui Adrian Mititelu, în cursul zilei de luni

În minutul 25, iniţial arbitrul Andrei Chivulete a cerut să se facă un anunţ la staţia de amplificare, ca avertisment, însă după foarte scurt timp el a oprit meciul şi a trimis echipele la vestiare.

O decizie în privinţa acestui meci va fi luată de Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!