EXCLUSIV Rapid, gata să activeze clauza mijlocașului de 150.000 de euro! Are evoluțiile excelente în SuperLiga

Rapid Claudiu Micovschi transferuri rapid Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 11 Noiembrie 2023, 09:44
Data actualizarii: Sambata 11 Noiembrie 2023, 09:52

Rapid își face planurile pentru pauza de iarnă, când va opera câteva modificări în lotul de jucători. Deciziile îi vor aparține lui Cristiano Bergodi.

Sport.ro a aflat prima mutare la care se gândește Rapid! Giuleștenii analizează posibilitatea ca, în pauza competițională, să revină în lot nimeni altul decât mijlocașul Claudiu Micovschi, cedat sub formă de împrumut la altă formație din prima ligă, la UTA.

Claudiu Micovschi, în vârstă de 24 de ani, a semnat cu Rapid în august, după opt sezoane petrecute în fotbalul italian. Mijlocașul de bandă a parafat o înțelegere valabilă pe două sezoane, cu opțiune de prelungire pe încă un an, însă nu a apucat să debuteze în tricoul giuleștenilor și a fost împrumutat la finalul aceleiași luni august.

Rapid ia în calcul readucerea lui Claudiu Micovschi

Pentru că a dat un randament bun la Arad, Micovschi ar putea să revină la Rapid mai repede decât se aștepta oricine, chiar dacă acordul dintre cele două cluburi este scadent la finalul stagiunii în curs. Sport.ro a aflat, deși mijlocașul a evoluat doar nouă partide sub comanda lui Mircea Rednic, faptul că Rapid se gândește serios să îl cheme pe Micovschi mai repede sub comanda lui Cristiano Bergodi.

Cele trei goluri și pasa decisivă pentru UTA, coroborate și cu evoluțiile solide din teren, fac conducerea și stafful tehnic din Giulești să se uite mai bine către ultimele meciuri ale echipei din Arad în SuperLiga României, din acest an 2023, iar în pauză, dacă Micovschi va continua să dea un randament la fel de bun, să îl cheme înapoi.

Rapid se uită și mai atent la ultimele meciuri ale lui Claudiu Micovschi din acest final de an 

Conducerea din zona sportivă și stafful lui Bergodi iau în calcul serios această variantă, conform surselor Sport.ro, dar ultimele etape de până la întrerupere vor avea un cuvânt greu de spus în decizia finală.

Mijlocașul își dorește mult să reușească în tricoul Rapidului, aspect recunoscut în momentul în care a semnat cu giuleștenii:

”Mă simt foarte onorat și bucuros să îmbrac acest tricou. Mi-am dorit de foarte mult timp să joc pentru un club atât de important precum este Rapidul.

Îmi doresc să contribui cu reușitele mele la îndeplinirea obiectivelor pe care clubul și le-a propus și să ne luptăm pentru câștigarea campionatului. Pot spune că reprezintă un avantaj pentru mine faptul că voi fi antrenat de către un antrenor italian, fiind obișnuit cu stilul italienilor.

Am urmărit în toți acești ani campionatul din România, în mod special în ultima perioada. Am urmărit toate meciurile. Bineînțeles, am urmărit și Rapidul. S-a tot discutat despre transferul meu la Rapid. De la bun început am spus că îmi doresc să vin aici. Sunt foarte bucuros că s-a concretizat transferul meu la Rapid.

Galeria și tot ceea ce se întâmplă în Giulești au contribuit foarte mult la decizia mea de a veni aici. Au fost mai multe cluburi care mi-au făcut oferte și care mă doreau, dar nu se poate compara nimic cu Rapidul, este cea mai iubită echipă din România”. 

Claudiu Micovschi, aproape 100 de meciuri în Serie C înainte să vină la Rapid 

Crescut la Luceafărul Oradea, Claudiu Micovschi a făcut pasul în 2015 la Chievo Verona, iar după jumătate de an a ajuns la Genoa. El a evoluat în mare parte la echipe Primavera, dar și în Serie C și Serie B.

Un gol și două pase decisive a reușit Micovschi în cele 23 de meciuri jucate în sezonul trecut.

Genoa (juniori), Avellino, Fidelis Andria și Reggina sunt echipele din Italia la care a jucat Micovschi. În total, el a adunat 79 de meciuri în Serie C (șase goluri și 10 pase decisive), dar și șapte partide în Serie B.

Acum, Micovschi este cotat la 150.000 de euro de către Transfermarkt.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!