Liga 1

Rapid a transferat un nou jucător! Cine este al patrulea transfer al iernii

Rapid a bifat un nou transfer.
Iosif Pintilie
Data publicarii: Marti 18 Ianuarie 2022, 20:24
Data actualizarii: Marti 18 Ianuarie 2022, 21:06

Mattias Kait a semnat cu Rapid. Fotbalistul de 23 de ani este om de bază al naționalei Estoniei, pentru care a jucat deja 39 de partide. Acesta a semnat un contract valabil până în 2024 cu Rapid.

Kait a fost crescut de Fulham, unde a evoluat la echipa U23. Ulterior, el a mai prins minute pentru Ross County, în Scoția, Domzale, în Slovenia și Bodo/Glimt, în Norvegia, cu care s-a impus și a câștigat titlul.

Sunt încântat să fiu aici, toată lumea a fost foarte amabilă cu mine, iar prima mea impresie a fost una foarte bună. Știam Rapidul de dinainte să aflu de ofertă, dar după ce am aflat de interesul lor am urmărit 2-3 meciuri. 

Știu și despre suporteri, chiar le-am arătat familiei și logodnicei imagini cu ei, sunt într-adevăr „nebuni”. Abia aștept să joc pe noul stadion, cu tribunele pline”, a spus mijlocașul nostru, pentru fcrapid.ro.

Cotat la 200.000 de euro, Kait a înscris de 8 ori pentru naționala Estoniei. Acesta a strâns în toată cariera 113 meciuri, marcând de 8 ori și oferind 8 pase de gol. Este al patrulea transfer al iernii pentru Rapid, după Răzvan Onea, Jakub Vojtus și Matias Perez Acuna.

Modifică setările cookies