Liga 1

Reacție dură din partea lui Sepsi OSK după ce Budescu a ales să semneze cu altă echipă: ”La noi cuvântul e sfânt”

Constantin Budescu a semnat cu FC Voluntari, deși a fost la un pas de Sepsi OSK.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Marti 18 Ianuarie 2022, 19:59
Data actualizarii: Marti 18 Ianuarie 2022, 20:14

Fotbalistul de 32 de ani cotat de Transfermarkt la 1.3 milioane de euro a ajuns la un acord cu Sepsi, pentru un contract valabil până în vară, cu clauză de prelungire, pe un salariu de 10.000 de euro lunar.

Acesta a fost întors din drum însă de FC Voluntari, care îi oferă un contract pe doar șase luni, cu un salariu 12.000 de euro. Pe lângă durata scurtă a contractului, Budescu a fost atras și de distanța scurtă față de casa sa din Ploiești.

Attila Hadnagy, directorul general al lui Sepsi, a comentat ”trădarea” lui Budescu, spunând că așa s-a întâmplat și cu Vukusic, care era aproape de Sepsi și a ajuns la FCSB, unde a dezamăgit.

Poate că e mai bine așa, ca el să meargă la Voluntari. Știti ce-i deranjant? Că el ne-a sunat, noi nici nu credeam că putem să ni-l permitem, de asta nu ne-am gândit la el. Apoi și-a dat OK-ul, iar la noi cuvântul e sfânt. 

Nu stăm să plângem, au mai fost și alții care trebuia să vină la noi, ca Vukusic, iar apoi ne-am bucurat că am economist niște bani. Poate e mai bine așa, Dumnezeu știe mai bine cum le rânduiește. Nu înțeleg de ce ne-a mai sunat dacă știa că-i departe de casă, cum zice el”, a spus Attila Hadnagy, directorul general al lui Sepsi, pentru GSP.ro

Dat afară de FCSB după doar patru luni, Budescu a ales să rămână în România pentru a fi aproape de familie, deși, la prima vedere, plecarea în zona arabă părea soluția optimă pentru acesta.

Modifică setările cookies