„A fost întrebat: 'Faci refacere după meci sau mergi acasă?'” Mihai Stoica, ironic la adresa arbitrului după Rapid - Chindia: „De ce să dai penalty?”

Mihai Stoica Andrei Chivulete chindia Rapid Superliga
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Sambata 25 Februarie 2023, 23:32
Data actualizarii: Sambata 25 Februarie 2023, 23:32

Rapid s-a impus pe teren propriu cu Chindia Târgoviște în etapa cu numărul 27 a Superligii României, scor 2-0. 

Giuleștenii au câștigat după o serie de două meciuri consecutive fără victorie. În prima repriză tabela de marcaj a rămas intactă, însă oaspeții au rămas în inferioritate după eliminarea lui Tiberiu Căpușă în al doilea minut de prelungiri. În a doua parte, tabela a fost „deblocată” de Marko Dugandzic, care a deschis scorul din penalty. 

Atacantul croat a fost cel care a obținut lovitura de pedeapsă, după un contact cu Corinus când se pregătea să șuteze. Fundașul Chindiei s-a dus spre atacant, care șuta, însă unghiurile prezentate în timpul meciului nu au arătat intensitatea contactului și cum s-a desfășurat faultul. 

Mihai Stoica, reacție ironică la adresa lui Andrei Chivulete 

Managerul general de la FCSB, Mihai Stoica, a comentat faza penalty-ului, punctând că nu înțelege de ce s-a acordat lovitură de pedeapsă. Deși a precizat că locul giuleștenilor în clasament este meritoriu, oficialul vicecampioanei României a punctat și că nu înțelege de ce Chivulete nu a mers să verifice. 

Mihai Stoica a avut și o replică ironică, întrebându-se ce i s-a transmis din camera VAR arbitrului în acest sens. 

„Sunt foarte curios să văd dacă va fi şi după meciul ăsta vreun comentariu din partea CCA sau dacă vor fi urmări. Efectiv, eu nu înţeleg nimic din faza asta. Terenul se cam aplecase, părea că Rapid va marca. Dar de ce să dai penalty la faza aia? Băiatul ăla s-a întors cu spatele la minge…

Eu zic că Rapid îşi merită cu prisosinţă locul în clasament, dar rămâne întrebarea. Marca fără penalty sau Căbuz făcea meciul vieţii? Ăsta nu e penalty şi nu se duce să verifice?

Ce îşi spun în cască? Singura explicaţie logică e dacă Chivulete a fost întrebat 'Ai văzut bine faza? Da, am vazut'… Sau 'faci refacere după meci sau mergi acasă? (n.r. ironic)'”, a declarat Mihai Stoica la Orange Sport

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!