Radiografia DEZASTRULUI de la Poli Iasi! Echipa este pe ultimul loc desi a cheltuit sute de mii de euro pe salarii si comisioane pentru transferuri!

Radiografia DEZASTRULUI de la Poli Iasi! Echipa este pe ultimul loc desi a cheltuit sute de mii de euro pe salarii si comisioane pentru transferuri!

Poli Iasi se afla pe ultimul loc in Liga 1 cu 16 puncte dupa 24 de etape.

Situatia de la echipa l-a deranjat foarte mult pe primarul Municipiului Iasi Mihai Chirica, in contextul in care echipa este finantata din bani publici.

Supararea lui Chirica pare indreptatia, intrucat clubul condus pana de curand de Ciprian Paraschiv a cheltuit sume uriase de bani in acest sezon. Potrivit Digi Sport, Poli Iasi ofera salarii destul de mari pentru Liga 1. Ca de exemplu, Alvarez Vega ar castiga 29.220 de lei lunar, in vreme ce Michael Omoh ar avea un salariu de 28.600 de lei pe luna.

Mai mult, Habibou si Klimavicius au castigat si ei peste 28.000 de lei, in vreme ce fostii antrenori ai echipei, Mircea Rednic si Daniel Pancu, au avut salarii de 38.160, respectiv 24.000 de lei lunar.

Clubul a platit de asemenea si comisioane destul de mari catre impresari. Conform sursei citate, Poli Iasi are in continuare de platit un comision de 10.500 de euro pentru transferul lui Joseph Mensah si un altul de 10.800 de euro pentru Michael Omoh.

Cheltuielile clubului au crescut destul de mult de cand Ciprian Paraschiv a preluat functia de presedinte. Daca la finalul anului 2019 datoriile inregistrate de clubul iesea erau de aproximativ 870.000 de euro, la sfarsitul lui 2020 ele depaseau 1 milion de euro.


Sursa foto: DigiSport

VIDEO PROTVPLUS.RO

Prioritățile pe care Ioana Mihăilă le are la conducerea Ministerului Sănătății
BRAT
Modifică setările cookies