PROTEST MASIV pregatit de ultrasii dinamovisti dupa anuntul ca echipa poate fi RETROGRADATA! Ce au facut jucatorii in miez de noapte

PROTEST MASIV pregatit de ultrasii dinamovisti dupa anuntul ca echipa poate fi RETROGRADATA! Ce au facut jucatorii in miez de noapte

Votul cluburilor din Liga 1 i-a infuriat pe 'caini'!

Dinamovistii pregatesc un protest de amploare dupa ce clubul a fost, practic, retrogradat de partenerii de competitie. Cluburile din Liga 1 au votat in favoarea stabilirii clasamentului din playout pe baza mediei dintre punctele castigate de la startul acestei faze si numarul partidelor disputate. In acest moment, singura salvare a lui Dinamo este schimbarea formatului competitiei si extinderea Ligii 1 la 16 echipe.

O pagina a fanilor dinamovisti ii invita pe 'caini' la plimbare pe bulevardul Barbu Vacarescu miercuri, de la ora 15:00! "Cine nu vine, cine nu poate sa-si ia liber sau are alte scuze penibile NU ESTE CAINE", scriu suporterii pe Instagram.
 

Si jucatorii lui Multescu s-au alaturat protestului. Toti fotbalistii cu prezenta in spatiul online au postat in aceasta seara o imagine cu clasamentul pe care il considera real, cel realizat in baza totalului de puncte castigate in sezonul regulat si playout.

Citeste si:Dinamo
FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Orban: Școlile se vor închide o zi sau două pentru alegeri, cursurile se vor ține online
BRAT