Probleme URIASE pentru Florinel Coman dupa ce a fost prins fara permis! Cand ar putea sa revina la volan

Florinel Coman dosar penal FCSB permis de conducere Superliga Probleme URIASE pentru Florinel Coman dupa ce a fost prins fara permis! Cand ar putea sa revina la volan
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 26 Februarie 2021, 10:04
Data actualizarii: Vineri 26 Februarie 2021, 10:07

Florinel Coman s-a ales cu un dosar penal dupa ce a fost prins fara permis pe autostrada A2. 

Fotbalistul de la FCSB nu le-a putut prezenta politistilor un permis de conducere valabil in Romania, iar oamenii legii au demarat o ancheta. Se pare ca permisul de Ucraina pe care il avea Coman ar fi fost fals, 'perla' lui Becali fiind victima unei retele care ar fi pacalit numeroase persoane cu astfel de documente ilegale. 

Anchetatorii i-au spus lui Florinel Coman ca daca va colabora si le va oferi informatii pentru a-i putea prinde pe cei din spatele retelei, se va alege cu o pedeapsa mica, cel mai probabil o condamnare cu suspendare. 

Dincolo de asta, fotbalistul nu va mai putea sta la volanul vreunei masini pentru o perioada destul de lunga de timp. Pana la finalizarea dosarului, care ar putea dura cel putin un an, Coman nu va putea sa-si ia un permis din Romania. 

In plus, daca anchetatorii vor dovedi ca tanarul a utilizat documentul fals desi stia ca nu este un permis valabil, instanta ar putea sa ii interzica sa urmeze cursurile unei scoli de soferi pentru o anumita perioada de timp. 

Potrivit jurnalistilor de la Newsweek, cel mai devreme, Florinel Coman ar putea redeveni sofer peste doi ani. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!