benjamin mendy amenda Florinel Coman Manchester City permis de conducere Anglia

Bogatii de la City au si ei un Florinel Coman al lor! :) Cine este jucatorul care isi conducea bolidul de jumatate de milion de euro fara permis

Dupa ce Florinel Coman a fost prins cu un permis care nu este valabil in Romania, un caz asemanator s-a petrecut in Anglia. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 24 Februarie 2021, 00:24
Data actualizarii: Miercuri 24 Februarie 2021, 00:35

Fundasul transferat pentru 50 de milioane de euro in urma cu ceva ani, Benjamin Mendy, a fost prins de politia britanica conducand masina sa excentrica, un Lamborghini de 500.000 de euro, fara permis de conducere sau asigurare a masinii.

Dupa legislatia din Marea Britaniei, jucatorul a fost amendat cu 1.000 de lire sterline, iar politia i-a confiscat masina, pana cand acesta isi va rezolva problemele si va intra in legalitate.

  • Bogatii de la Manchester City au si ei un Coman al lor! Conducea Lamborghini-ul de jumatate de milion de euro fara permis si asigurare

Mendy poate avea probleme mari cu Manchester City si Pep Guardiola, deoarece este recunoscuta strictetea si importanta pe care o acorda atat antrenorul spaniol, cat si clubul, problemelor extrasportive care pot afecta imaginea jucatorului, dar si a echipei.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!