Liga 1

Probleme pentru FCSB, înaintea duelului cu CFR Cluj: ”E răcit, dar testat negativ”

FCSB și CFR Cluj se duelează duminică, de la ora 20:00, în cel mai tare meci al începutului de an din Liga 1.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Duminica 23 Ianuarie 2022, 10:35
Data actualizarii: Duminica 23 Ianuarie 2022, 10:53

Primele două echipe din clasament dau o luptă ce poate deveni decisivă în economia luptei pentru titlu. Dacă FCSB va pierde acest meci, șansele la titlu se vor diminua considerabil, mai ales că vor avea de recuperat 13 puncte față de clujeni.

Iar la echipa lui Gigi Becali nu este liniște. Un fotbalist a acuzat stări de răceală și a fost testat PCR, dar rezultatul a fost negativ. În schimb, acesta rămâne răcit și ar putea rata meciul, anunță Mihai Stoica.

Noi avem un fotbalist important răcit, dar testat negativ pentru COVID-19. Nu vă pot spune cine este. S-a antrenat, dar este răcit. Mai există și astfel de răceli. La ce frig am îndurat în cantonament (n.r. efectuat la Berceni), parcă era Siberia în câmpul ăla. 

Nici nu vreau să mă gândesc că vor veni și zile mai friguroase”, a spus Mihai Stoica, anunţă telekomsport.ro.

Toni Petrea nu este speriat de CFR Cluj

Și în aceste condiții, Toni Petrea, antrenorul principal al echipei, crede că echipa lui poate obține o victorie din duelul din această seară. Antrenorul este conștient că ardelenii au o forță de grup foarte mare, dar crede că echipa lui poate face față.

Ne așteaptă un debut de an de foc, împotriva echipei de pe primul loc. O echipă care a avut un parcurs incredibil în prima parte a sezonului. Cu 19 victorii și doar 2 înfrângeri, fără niciun meci egal, iar asta spune multe despre forța lor, despre faptul că forțează o echipă puternică, cu jucători experimentați care au câștigat campionate.

Știm forța CFR-ului, stilul lor de joc, sper să găsim soluțiile pentru a desface apărarea lor foarte bună pe care o au și să fim inspirați în deciziile pe care le vom lua în preajma porții adverse”, a declarat Toni Petrea la conferința de presă dinaintea meciului.

Modifică setările cookies