Fotbal extern

VIDEO S-a aruncat un cuțit din tribună, în timpul meciului! Arma a ajuns la arbitru, dar partida a continuat! Momente incredibile

În această perioadă se desfășoară Copinha 2022, varianta Cupei Braziliei a echipelor U20. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Duminica 23 Ianuarie 2022, 08:27
Data actualizarii: Duminica 23 Ianuarie 2022, 08:29

În una dintre semifinale s-au întâlnit echipele U20 ale lui Sao Paulo și Palmeiras, cu cea din urmă echipă ieșind învingătoare, 1-0, după golul lui Alviverde. Partida a fost una extrem de tensionată, ca și cum întâlnirea ar fi fost între cele două rivale de primă ligă. 

Fanii au aruncat un cuțit pe teren! Jucătorii, în pericol

Finalul a fost de-a dreptul incendiar, jucătorii lui Palmeiras aflându-se într-un real pericol. Chiar în prelungirile reprizei secunde, mai mulți fani de-ai gazdelor au pătruns pe teren și s-au îndreptat fix spre jucătorii oaspeților, fiind vizibil agresivi. 

Meciul a fost întrerupt, iar unul dintre fotbaliști a găsit pe teren un cuțit, pe care l-a înmânat arbitrului. 'Centralul' este văzând mergând pe teren cu arma albă în mână, iar în ciuda solicitărilor lui Palmeiras ca meciul să fie suspendat, partida a continuat după ce jocul fusese oprit timp de 6 minute.

Doi fani au fost reținuți după ce au invadat terenul, iar pe lângă cuțit, din tribune s-a mai aruncat și un scaun. Jucătorii s-au găsit într-un real pericol, dat fiind faptul că arma albă ar fi putut să îl nimerească pe vreunul dintre ei. 

Un reprezentant al Poliției din Sao Paulo, Cesar Saad, a dezvăluit că în urma unor analize preliminare, concluzia este că arma albă a fost aruncată din tribune, deși inițial s-a crezut că unul dintre fanii intrați pe teren ar fi avut cuțitul asupra sa. 

„Doi fani au invadat terenul, iar unul dintre ei a mers pentru a-l ataca fizic pe unul dintre fotbaliștii lui Palmeiras, în timp ce al doilea a fost reținut de jucătorii lui Sao Paulo. În acele momente, câteva obiecte au fost aruncate pe teren, iar după imaginile analizate, am observat că același lucru s-a întâmplat și cu cuțitul”, a dezvăluit Saad conform ge.globo.com

Jucătorul urmărit de Barcelona, act de curaj la final 

Imediat după fluierul final, jucătorii lui Palmeiras au fugit către vestiare, din cauză că fanii lui Sao Paulo deveniseră agresivi, în special după înfrângerea suferită. Cu toate astea, un singur jucător de la oaspeți a rămas pe teren.

Endrick, puștiul de 15 ani, care a înscris unul dintre cele mai tari goluri ale anului în etapa trecută, a mers pentru a da mâna cu toți jucătorii lui Sao Paulo. Tânărul fotbalist era cel mai tânăr de pe teren. 

Endrick Felipe Moreira de Sousa (15 ani) este deja în atenția marilor cluburi, iar Barcelona îl monitorizează de aproape. Scouter-ul catalanilor din Brazilia îl urmărește atent pe Endrick, fiind prezent la meciurile în care tânărul jucător participă în Sao Paulo. Emisarul Barcelonei ar fi ajuns la al treilea meci consecutiv în care îl urmărește pe cel care se anunță a fi un mare fotbalist. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies