Liga 1

Talismanul norocos al lui Andrei Ivan! Cine este focoasa brunetă care l-a susținut din tribună la meciul cu Rapid 

Prezența Andei Butuc la stadion a fost cu noroc pentru Andrei Ivan. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 23 Ianuarie 2022, 08:51
Data actualizarii: Duminica 23 Ianuarie 2022, 09:00

În primul meci din 2022, Universitatea Craiova a primit vizita Rapidului, în runda 22 din Liga 1. Iar elevii lui Laurențiu Reghecampf au început noul an cu o victorie, grație reușitei lui Elvir Koljic, în minutul 5. 

O contribuție decisivă la marcarea golului a avut-o Andrei Ivan. Extrema oltenilor s-a demarcat perfect și l-a servit ideal în fața porții pe Koljic. Iar pe parcursul meciului, jucătorul adus de la Krasnodar a amenințat în nenumărate rânduri defensiva jucătorilor. 

Ivan a fost susținut din tribună de iubita sa, Anda Butuc (21 ani). Înainte de începerea meciului, când se anunțau echipele de start, tânăra a filmat momentul când numele iubitului său a apărut pe tabelă și l-a postat pe Instagram, alături de o inimioară. 

Relația dintre Anda Butuc și Andrei Ivan ar fi început înainte de sărbătorile de iarnă, cei doi afișându-se pe rețelele de social media o lună mai târziu. 

Anda Butuc este o fostă gimnastă. Tânăra a făcut parte din lotul de junioare ale României la Campionatele Europene de la Sofia, din 2014, iar doi ani mai târziu, în aceeași echipă cu Cătălina Ponor, Anamaria Ocolişan, Maria Holbură, a participat la Campionatele Europene de la Berna, unde tricolorele s-au clasat pe locul 6 la echipe. 

Modifică setările cookies