Liga 1

Sorin Cârțu, show total după victoria cu Rapid: „Marian Copilu a venit bine, cu rezultatul de la CFR”

Universitatea Craiova a câștigat derby-ul cu Rapid și a încheiat o serie de șapte meciuri fără victorie.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Duminica 23 Ianuarie 2022, 08:56
Data actualizarii: Duminica 23 Ianuarie 2022, 09:22

Deși echipa a fost puternic lovită de coronavirus, Universitatea Craiova a câștigat duelul cu Rapid, primul derby al anului. Băieții lui Laurențiu Reghecampf pun astfel stop unei perioade pline de incertitudini, în care au înregistrat șapte meciuri consecutive fără victorie în campionat.

Victoria a fost primită cu entuziasm de olteni, care speră să salveze acest sezon cu o clasare cât mai bună în campionat. Astfel că, pe lângă puncte, o victorie cu Rapid are și un impact emoțional în rândul jucătorilor și al suporterilor.

Sorin Cârțu, președintele Universității Craiova a vorbit, după meciul cu Rapid, despre soarta echipei pe care o reprezintă. El a menționat că victoria este una foarte importantă și a mai vorbit, printre altele, despre transferuri.

"E o victorie meritată și muncită, având în vedere condițiile în care a fost obținută. A fost incertitudine mare cu COVID, cu jucătorii pe care îi recuperăm, jucătorii au fost cu pregătirea în salturi. Toată lumea este foarte mulțumită pentru cele trei puncte, o victorie împotriva unui adversar direct pentru play-off.

Pregătirea la multe echipe a fost influențată de tot ce s-a întâmplat în jurul nostru. N-ai ce să faci, e greu de controlat. E bine că am ieșit cu o reacție pozitivă. N-a fost ușor pentru nimeni să susțină efortul în această seară.

Mai este timp pentru transferuri, probabil că se vor mai realiza. Degeaba vrem jucătorul x, y, dacă este inabordabil. Marian Copilu a venit bine, cu rezultatul de la CFR, 1-0 (n.r. - râde). E bine dacă îl implementează și la noi, prezența lui a fost cu noroc. Craiova trebuie să urce mai mult, nu este un loc care să ne mulțumească, la pretențiile noastre. E loc de mai bine", a spus Sorin Cârțu.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies