Primul mesaj al lui Dragos Savulescu dupa condamnarea la inchisoare: "Nu recunosc sistemul de justitie corupt din Romania!" Ce planuieste sa faca fostul actionar de la Dinamo

Primul mesaj al lui Dragos Savulescu dupa condamnarea la inchisoare: "Nu recunosc sistemul de justitie corupt din Romania!" Ce planuieste sa faca fostul actionar de la Dinamo

Dragos Savulescu a fost condamnat la inceputul lunii februarie.

Fostul actionar de la Dinamo, Dragos Savulescu, a postat pe site-ul personal punctul sau de vedere dupa condamnarea la 5 ani de inchisoare cu executare in Dosarul Retrocedarilor din Constanta, dosar in care au mai fost condamnati Cristi Borcea si Radu Mazare.

Dragos Savulescu nu s-a predat autoritatilor, fiind dat in urmarire pe 9 februarie. G4Media scria la acel moment ca Savulescu a plecat in Monte Carlo.

"Imi sustin total nevinovatia si consider ca sentinta de condamnare data, cel putin in cazul meu, in Dosarul retrocedarilor este profund nelegala si abuziva! in acest sens am adus succint, desigur nu la un nivel profesional, niste argumente in acest sens  – cred eu – demne de luat in seama! Acestea sunt doar cateva, sigur ca exista si alte argumente in acest sens ce vor fi explicate si completate profesional de catre avocati! Acestea vor fi folosite insa odata cu demararea cailor extraordinare de atac, ca si in fata altor instante internationale. In mod evident, multi alti inculpati au, la randul lor, serioase argumente de sustinere a afirmatiilor mele!

Am ales sa nu ma predau autoritatilor romane pentru a-mi ispasi o pedeapsa nedreapta si nemeritata data de niste judecatori corupti de sistemul din care fac parte, fara constiinta si plini de ura la adresa unor oameni nevinovati!!  NU RECUNOSC SISTEMUL DE JUSTITIE  CORUPT DIN ROMANIA!!! Am decis sa lupt pana la capat  pentru a-mi demonstra nevinovatia si pentru a-i demasca pe oamenii servili unui sistem de justitie bolnav din Romania! Voi face din acest caz nu numai un caz super-dezbatut la nivel national ci si un caz cunoscut international, pentru a atrage atentia opiniei publice din tarile civilizate asupra nedreptatilor, ilegalitatilor si abuzurilor pe care actualul sistem de justitie din Romania le face!" scrie Dragos Savulescu pe blog-ul sau.

Savulescu a mai anuntat ca urmeaza sa se adreseze catre CEDO, fiind convins ca va scapa de condamnare: "solutia CEDO va fi insa o chestiune reala care va inchide oricum definitiv problema, dar vazuta in perspectiva catorva ani de acum incolo" mai spune Savulescu.

Sursa foto

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!VIDEO PROTVPLUS.RO

VORBESTE LUMEA
Sexi la plajă, indiferent de kilograme
Lorelei: "Nu contează mărimea costumului de baie, bucură-te de soare!"

12:15
VORBESTE LUMEA
Diana Belbita, primele declarații după ce a fost eliminată din Ferma. Ce planuri de viitor a anunțat luptătoarea
Au fost oameni în care am avut încredere doar pentru că aveam un scop comun

11:28
VORBESTE LUMEA
Operații estetice și femei trase la indigo
Dr. Ovidiu Grecu: "Intervențiile estetice ar trebui să se potrivească fiecăruia dintre noi"

16:48
VORBESTE LUMEA
Crema perfectă pentru tenul gras
Adina Halas: "Tenul gras are nevoie de hidratare"

01:59
VORBESTE LUMEA
Trotineta electrică ne scapă de aglomerație
Beneficiile acestui tip de trotineta

03:02
VORBESTE LUMEA
Slăbește pe muzica populară
Fetno îmbină folclorul românesc cu muzica modernă

04:53
ILIKEIT
Unboxing Huawei P30 PRO

01:02
VORBESTE LUMEA
Băiețelul genial, lecție de geografie
David Ioniță cunoaște toate țările și toate capitalele lumii

11:54
LAS FIERBINTI
Celentano are chef de ceartă
Bobita, Giani, Celentano, Dorel si toate celelalte personaje sunt pregatite sa faca fata unor noi aventuri.

06:11
LAS FIERBINTI
Bobiță are ocupat locul de pescuit
Bobita, Giani, Celentano, Dorel si toate celelalte personaje sunt pregatite sa faca fata unor noi aventuri.

03:15
BRAT