GALERIE FOTO Anunț neașteptat în familia lui Dragoș Săvulescu. Soția sa a făcut dezvăluirea la care puțini se așteptau 

Dragos Savulescu Angela Martini Dinamo Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 04 Decembrie 2021, 21:03
Data actualizarii: Sambata 04 Decembrie 2021, 21:35

Dragoș Săvulescu, fostul acționar de la Dinamo, a devenit tată cu ajutorul unei mame surogat din SUA.

Anunțul a fost făcut de soția sa, modelul Angela Martini, prin intermediul unei postări pe contul de Instagram. 

Frumoasa brunetă a explicat că cei doi au băiețel, Kyree Martini Săvulescu, care s-a născut vineri în Texas, dintr-o mamă surogat.

”Fiul nostru, Kyree Martini Săvulescu, prelungirea iubirii noastre, s-a născut ieri, 2 decembrie 2021, în Dallas, Texas.

Am fost norocoși să avem propriul nostru copil cu ajutorul unui remarcabil purtător surogat. Vom fi mereu recunoscători ființei umane excepționale care ne-a purtat băiețelul!

Inimile noastre sunt pline de iubire și fericire! Bun venit în această lume, Kyree!”, a scris modelul pe rețeaua de socializare.

Instanța din Grecia a refuzat extrădarea fostului acționar al lui Dinamo
 

Ministerul Justiţiei a confirmat că o instanţă din Grecia a respins miercuri predarea omului de afaceri Dragoş Săvulescu, pentru a fi adus în România, unde are de executat o condamnare de cinci ani şi jumătate închisoare în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri.

Pe 9 august, Dragoş Săvulescu a fost reţinut de autorităţile elene, în Grecia - Mykonos, unde acesta îşi petrecea vacanţa alături de iubita sa, un fotomodel de origine albaneză.

Ulterior, instanţele din Grecia l-au plasat sub control judiciar, după care judecătorii eleni au respins, pe 8 septembrie, predarea lui Săvulescu pentru a fi trimis în România, acesta întorcându-se în Italia, unde are domiciliul.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!