Cel mai vechi jucator din lotul FCSB, OUT dupa venirea lui Teja: "Nu poti sa faci posesie cu el!" 

Cel mai vechi jucator din lotul FCSB, OUT dupa venirea lui Teja: "Nu poti sa faci posesie cu el!" 

Mihai Teja a fost prezentat oficial la FCSB. 

Gigi Becali a negociat cu Dan Alexa si Edi Iordanescu, insa in cele din urma s-a oprit asupra lui Mihai Teja de la Gaz Metan.

Antrenorul are doua obiective la FCSB: sa implementeze un joc de posesie si sa castige titlul.


Teja i-a spus lui Becali ca Lucian Filip nu are loc in linia de mijloc pe care vrea s-o foloseasca la FCSB. Filip e cel mai vechi jucator de la ros-albastri, fiind legitimat din 2009 la echipa de seniori, dupa ce a facut junioratul in Ghencea. Filip a mai fost imprumutat la Gloria Buzau, Urziceni, Snagov sau Chiajna, dar in ultima perioada a lui Dica era om de baza.

"L-am intrebat pe Mihai cum vede fotbalul. Eu vazusem ca a zis Stoichita ca Teja e antrenor de posesie. Gica (n.r. - Hagi), ca l-am intrebat, mi-a zis ca e antrenor de posesie. L-am intrebat de jucatorii despre care vorbea Alexa si mi-a zis cu jumatate de gura ca sunt buni jucatori. Si l-am intrebat de ce si Mihai mi-a zis ca in fata Stelei nu are voie nicio echipa sa aiba mingea. Steaua trebuie sa sufoce adversarul. Mi-a zis ca nu poti sa faci posesia cu Filip, cu mijlocasi lenti. E puternic, dar e de iuteala acolo. Nu poti nici cu aia doi (n.r. - despre care a spus Alexa). Bine, ma, daca esti asa de convins! Mi-a zis cutare, cutare si cutare”, a spus Becali.

Ivanov si Fofana sunt jucatorii de la Gaz Metan ceruti de Teja la FCSB.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Incendiu la Spitalul de Psihiatrie Craiova. Trei cadre medicale au suferit fracturi după ce au sărit de la etaj
BRAT

Modifică setările cookies