Prima reactie de la Gaz Metan dupa ce antrenorul Craiovei i-a facut clovni pe medieseni: "Omul asta e prea agresiv"

Ioan Marginean a comentat declaratiile lui Corneliu Papura dupa victoria Craiovei cu 2-1 in fata lui Gaz Metan.

Universitatea Craiova s-a impus pe teren propriu cu Gaz Metan, scor 2-1. Cei de la Medias au acuzat arbitrajul, lucru care l-a infuriat pe Corneliu Papura. Antrenorul Craiovei i-a numit pe cei de la Gaz Metan clovni si a spus ca tot ce se intampla la echipa din Medias e un circ.

Patronul lui Gaz Metan, Ioan Marginean, a comentat declaratiile lui Papura si spune ca avea alte asteptari de la un om care a evoluat in fotbalul din strainatate:

"Nu poti sa jignesti niste oameni care au o meserie si aduc bucuria copiilor. Eu sunt mahnit si necajit pentru ca acest domn, a jucat si intr-un campionat in afara. Sa ne aduca si noua un progres, un respect ca sa facem pasi inainte. Toata lumea din fotbalul romanesc stie ce bube avem, ce probleme avem. Impreuna cu oameni care au fost afara sa implementam un proiect cu liga, cu federatia si sa avem o sansa ca sa facem progres.

Noi ne autoexcludem prin asemenea iesiri. Si eu am mai avut iesiri si mi-am cerut scuze, dar parca omul asta e prea agresiv cu niste oameni care nu-si fac decat meseria", a spus Ioan Marginean la PRO X.

Corneliu Papura: "E un circ total la Medias."

 

"Nu ma surprinde nimic la clovnii de pe margine de acolo, asa fac tot timpul, pe mine ma intereseaza jocul, nu arbitrajul. E un circ total la Medias. Nici la circ nu mi-au placut clovnii, dar sa-i vad pe astia de la Medias. Era langa mine, ce, suntem la hockey? Vorbesc serios. Sunt oameni seriosi care spun asa ceva? Nu ma suprinde nimic la clovnii astia de la Medias", spunea Papura dupa meciul cu Gaz Metan.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Românii au luat cu asalt litoralul. ”Nu se păstrează nicio regulă”
BRAT