Liga 1

Antrenorul lui Gaz Metan a venit cu un lacăt la interviu: ”Îl pun la poartă. Dacă se va face o echipă, o să le dau eu cifrul”

Gaz Metan a pierdut ultimul meci din Liga 1, scor 0-3 împotriva Chindiei Târgoviște, iar medieșenii se pregătesc acum de desființare.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 13 Mai 2022, 21:02
Data actualizarii: Vineri 13 Mai 2022, 21:08

Antrenorul Flavius Boroncoi a venit cu un lacăt la interviul de după meci. Acesta este gata să închidă porțile clubului din Mediaș, care nu-și va continua activitatea în sezonul următor în ligile inferioare.

"Acum e un moment foarte greu, când știu că se închide totul la noi, când știu că nu o să mai fie Gaz Metan. Copiii au înțeles că trebuie să meargă pe alt drum, pentru că fotbalul nu se termină la Gaz Metan.

De ei depinde. A fost o perioada foarte grea, țin să le mulțumesc tuturor celor care au fost alături de noi în momentele grele.

E un lacăt pe care eu mă duc să îl pun acum pe poartă la Mediaș, e un lacăt cu cifru, o să îl pun la poartă și dacă vreodată se va face o echipă, o să le dau eu cifrul. Dar cred că nu se mai face nimic", a spus Flavius Boroncoi.

FOTO: Digi Sport.

Modifică setările cookies